compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 48/ 2008

Box Office Update - week 48/ 2008

Oorlogswinter behaalt derde plaats

2-12-2008 Madagascar en Quantum of Solace behouden hun eerste en tweede plaats. Oorlogswinter komt binnen op de derde plaats. Andere nieuwkomers zijn The Women op de zesde en Entre les murs op de negende plaats.

Delen op facebook

De verfilming van de bestseller van Jan Terlouw, Oorlogswinter, behaalt de derde plaats in de box office. De film leverde bijna 400.000 euro op. Madagascar: Escape 2 Africa en Quantum of Solace behouden hun eerste en tweede plaats. "Simterklaas en het Geheim van het Grote Boek" blijft de vierde plaats vervullen. Body of Lies zakt van de derde naar de vijfde plaats.

De tweede nieuwe binnenkomer deze week is The Women en behaalt de zesde plaats. Daar onder, op de zevende en achtste plaats, staan Bride Flight en Burn After Reading. Op de negende plaats staat de derde en laatste nieuwkomer deze week: Entre les murs. En Der Baader Meinhof Komplex zakt van de achtste naar de tiende plaats.

Deze week komt Twilight uit. Deze vampierenfilm deed het goed in de Amerikaanse box office. Clint Eastwoods Changeling met Angelina Jolie en John Malkovich draait in zo'n dertig zalen. In het misdaaddrama Pride and Glory zijn Colin Farrell en Edward Norton te zien. Verder draaien de Duitse filmhuisfilm Cherry Blossoms, winnaar publieksprijs op het Noordelijk Film Festival en Jagdhunde, het debuut van de Duitse filmmaakster Ann-Kristin Reyels.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.