compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 4-6 t/m 10-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 49 / 2007

Box Office Update - week 49 / 2007

Alles is liefde niet langer op 1!

The Golden Compass stoot Alles is liefde ein-de-lijk van de troon.. maar voor hoe lang?!

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Fantasy film The Golden Compass van Chris Weitz, met Casino Royale ster Daniel Craig als de good guy en Nicole Kidman als slechterik, komt binnen op de eerste plaats van de top 10.

De opbrengst van de film is echter pover en komt maar net boven de opbrengst van Alles is liefde van deze week uit; Alles is liefde stond uiteindelijk acht weken op 1 en bracht tot nu toe bijna 8 miljoen euro op.

De Wonderwinkel Van Mr. Magorium, met Dustin Hoffman en Natalie Portman, doet het minder goed dan The Golden Compass en komt deze week binnen op de achtste plaats van de top 10.

American Gangster staat nog steeds op 3; Hitman stijgt van 5 naar 4; Earth van 7 naar 5; Beowulf zakt twee plaatsen en staat deze week op 6; De Scheepsjongens van Bontekoe zakt een plaats en staat nu op 7; Atonement stijgt van 10 naar 9 en Eastern Promises zakt een plaats en staat deze week op 10.

Wie weet blijft Earth ook volgende week verder stijgen en anders maken de nieuwkomers van die week, Bee Movie en Enchanted, een goede kans op een plaats in de top 5.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.