compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Enchanted

Enchanted

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

avontuur, familiefilm, fantasy, komedie, musical, romantiek

Pitch van Enchanted
Still: Enchanted
Enchanted: Amy Adams (Giselle) en Patrick Dempsey (Robert Philip)
Delen op facebook
Enchanted
Nederlandse première: 13-12-2007
Verenigde Staten, 2007, 107 min,
De sprookjesprinses Giselle wordt door de boze koningin verbannen naar de echte wereld. Ze moet haar droomprins achterlaten en komt terecht in New York. Daar wordt ze geholpen door een charmante advocaat. Zo wordt verliefd op hem en moet kiezen tussen de echte en de sprookjeswereld.
trailer en bijzonderheden over Enchanted
In een bepaalde scène staat prins Edward op een rijdende bus. De lachende en wijzende mensen in de tourbussen naast de bus waar prins Edward op staat zijn geen figuranten maar echte toeristen.
Aanloop van Enchanted
De prins en de prinses worden gespeeld door Amy Adams en James Marsden. De advocaat door Patrick Dempsey; dokter Derek 'McDreamy' Shepherd uit Grey's Anatomy. Het verhaal wordt verteld door The Sound of Music-ster Julie Andrews.
Recensies van Enchanted
BioscoopAgenda van Enchanted

Enchanted in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Enchanted zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 19 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De sprookjesprinses Giselle wordt door de boze koningin verbannen naar de echte wereld. Ze moet haar droomprins achterlaten en komt terecht in New York. Daar wordt ze geholpen door een charmante advocaat. Zo wordt verliefd op hem en moet kiezen tussen de echte en de sprookjeswereld.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen