compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 50 / 2007

Box Office Update - week 50 / 2007

Bee Movie en Enchanted veroveren plaats in top 5

18-12-2007 Top van de top 5 nog steeds door The Golden Compass en Alles is liefde verdedigd

Delen op facebook

The Golden Compass staat voor de tweede week op 1 en Alles is liefde op 2. Nieuwkomers Bee Movie, een grappige animatiefilm over bijen, en Enchanted, een aparte mengeling tussen speelfilm en animatie, komen direct daarna op de derde en vierde plaats binnen. American Gangster zakt van de derde naar de vijfde plaats en brengt op die manier wat duisternis in de vrolijke, overwegend geanimeerde, top 5.

Een derde nieuwkomer, Run, Fat Boy, Run, komt er minder goed vanaf en belandt op de tiende plaats. De film werd geregisseerd door Friends-ster David Schwimmer, bij de meeste mensen beter bekend als Ross, en de hoofdrol wordt gespeeld door Simon Pegg; vooral bekend van Shaun of the Dead (2004) en Hot Fuzz (2007).

De rest van de top 10 wordt gevuld door 'oude' bekenden, die allemaal een tot drie plaatsen gezakt zijn ten opzichte van vorige week: Earth, Hitman, De Scheepsjongens van Bontekoe en Beowulf.

Volgende week komen onder andere I Am Legend, die in de VS meteen op 1 stond; Dick Maas' Moordwijven; Elizabeth: The Golden Age, met Cate Blanchett als Queen Elizabeth, en The Golden Compass (NL) uit.

Zal de Nederlandse versie van The Golden Compass de film nog meer in populariteit doen stijgen? Of zal I Am Legend het hier even goed doen als in de VS en The Golden Compass van 1 stoten? Het zal zeker lastig worden met Moordwijven en moordvrouw Queen Elizabeth ook in de race.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.