compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Conan moet nieuwe Batman worden

Conan moet nieuwe Batman worden

Lionsgate zet vaart achter donkere fantasy-productie

Nu het sinistere The Dark Knight hoge ogen gooit proberen verschillende filmmaatschappijen hun eigen gouden eieren te vinden. Lionsgate richt zich op de ongepolijste strijder "Conan", die volgens de filmmaatschappij de potentie heeft om qua populariteit Batman te evenaren.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het filmproject rond de gespierde strijder Conan is al verschillende keren van eigenaar gewisseld. Oorspronkelijk had Warner Bros de rechten in handen. Deze werden echter overgekocht door de kleine filmmaatschappij Millennium films, die ook John Rambo uitbracht en momenteel werkt aan een nieuwe versie van de Drie Musketiers.

Millennium films heeft nu de steun van Paradox Entertainment en Lionsgate, die meteen spijkers met koppen willen slaan. Schrijvers Dirk Blackman en Howard McCain zijn bezig met het script waarin Conan neerzet wordt als een donkere, harde en ruwe held die tevens door het publiek omarmd kan worden. Het verhaal moet dichter bij het boek blijven dan de oorspronkelijke films Conan the Barbarian en Conan the Destroyer.

Volgens Fredrik Malmberg, directeur van Paradox Entertainment is er geen reden waarom er niet iedere twee jaar een Conan-film uit zou kunnen komen. Wat hem betreft bezit het personage Conan genoeg bijzondere eigenschappen om even populair te worden als Batman.

Lionsgate is nu naarstig op zoek naar een regisseur voor "Conan" en een acteur die de hoofdrol, die nu nog met Arnold Schwarzenegger geassocieerd wordt, op zich te nemen. Voor de film is een budget van ruim 100 miljoen dollar beschikbaar, wat het project voor zowel Millennium Films als Lionsgate het grootste project tot nu toe maakt.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.