compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 4-6 t/m 10-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 1

Deze week in première: speelweek 1

Gelukkig nieuwjaar! Het is woensdag en dus komen er nieuwe films uit: we beginnen het jaar rustig met vier films. De film van de week is Pitch Perfect.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Pitch Perfect is een film gebaseerd op het gelijknamige boek van Mickey Rapkin. De film gaat over The Barden Bellas, een zanggroep uitsluitend voor vrouwen.

De groep krijgt nieuwe energie als Beca, een eerstejaars student, zich erbij voegt. Samen besluiten de meiden het op te nemen tegen de mannen in de campus competitie van het jaar.

De film is goed ontvangen en het schijnt dat er al een sequel in ontwikkeling is.

Iets heel anders is Silent Hill: Revelation. Deze film is gebaseerd op de reeks van videogames, net als Silent Hill. Die film was gebaseerd op het eerste deel van de videogame terwijl Silent Hill: Revelation gebaseerd is op het derde deel. Volgt u het nog? Als op de avond van haar 18de verjaardag haar vader (Sean Bean) verdwijnt, wordt Heather Mason (Adelaide Clemens) geleid naar een alternatieve dimensie. Daar komen de antwoorden naar boven over de mysterieuze krachten en horrorachtige nachtmerries waar zij met haar vader al van kinds af aan voor wegrent.

The Hypnotist, (of in het Zweeds Hypnotisören), gaat over Erik Bark. Hij heeft tien jaar lang gewerkt als hypnotiseur maar heeft dit leven inmiddels afgezworen. Dan wordt zijn hulp gevraagd bij een moordzaak en hij brengt een zwaargewonde onder hypnose. Al snel wordt hij getroffen door een reeks gewelddadige gebeurtenissen.

Deze film is gebaseerd op het boek van Lars Keppler, een pseudoniem van schrijvers echtpaar Alexandra en Alexander Ahndoril.

Als laatste de documentaire Paradies: Liebe: Een vijftigjarige vrouw reist als sekstoerist af naar Kenia. Ze is op zoek naar liefde en genegenheid en ze wil zich weer gewild voelen. Ze ontmoet Munga, een van de jongens die Westerse vrouwen geven wat ze willen zolang de prijs goed is.

Deze film is het eerste deel van een trilogie met hetzelfde onderwerp. De drie delen zijn tegelijk opgenomen. Tijdens het monteren kwam men erachter dat er eigenlijk teveel materiaal was voor één film.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.