compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 28

Deze week in première: speelweek 28

11-7-2012 Het is zomer! In Nederland betekende dat voorheen dat er nauwelijks nieuwe films uitkwamen maar tegenwoordig is dat dus wel anders. Deze week komen er acht nieuwe films uit.

Delen op facebook

De film van de week is Madagascar 3: Europe's Most Wanted. De dieren uit Madagascar zoeken nog steeds hun weg terug naar New York. Dit keer moeten ze door Europa reizen. De complete stemmencast uit de eerste twee delen is weer van de partij.

In Tous Ensemble besluiten twee oudere stellen en een weduwnaarom met z'n allen in één huis te wonen. Ze worden vergezeld door Dirk, een student die de bejaarde Franse populatie bestudeerd. Met onder andere Jane Fonda.

Girl Model is een Russische documentaire over de dertienjarige Nadya, die in Siberië opgroeit maar aan het werk kan als model in Tokio. Het pessimisme van Nadya's modelscout Ashley over de modellenwereld neemt echter steeds meer toe.

In hun tweede film, De Dolle Tweeling 2, keren Hanni & Nanni terug naar hun internaat. Daar is inmiddels wel het een en ander veranderd. Er is een nieuwe schoolleiding en er zijn nieuwe leerlingen. Een van hen is zelfs een prinses maar dat mag niemand weten.

Dan Magic Mike: De ervaren stripper Magic Mike moet een jonge stripper de kneepjes van het vak leren. Ondertussen probeert hij zelf een leven op te bouwen buiten het strippen. Deels gebaseerd op het leven van Channing Tatum.

In Le fils de l'autre wil Joseph wil net beginnen aan zijn dienstplicht in het Israelische leger. Dan komt hij er achter dat hij niet het biologische kind is van zijn ouders maar eigenlijk Palestijn is. Van de regisseur van Mes amis, mes amours.

In de Australische film Sleeping Beauty neemt Lucy uit geldnood een baantje aan als Sleeping Beauty: ze wordt in een soort coma gebracht en achteraf wordt ze goed betaald. Ze weet echter niet wat er zich in de tussentijd heeft afgespeeld. Regiedebuut van Julia Leigh.

Dan als laatste de nieuwste film van Mel Gibson. In How I Spent My Summer Vacation wordt een man veroordeeld en beland in een Mexicaanse gevangenis. Daar moet hij zien te overleven. Hij krijgt hulp van een negen-jarig jongetje. In de Verenigde Staten heet deze film Get the Gringo.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.