compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Hoofdrol Max Payne voor Mark Wahlberg

Hoofdrol Max Payne voor Mark Wahlberg

Release film in 2010

11-11-2007 20th Century Fox is in onderhandeling met Mark Wahlberg voor de hoofdrol in de verfilming van Rockstar's populaire viedogame Max Payne.

Delen op facebook

In 2001 werd het computerspel Max Payne uitgebracht op PC en verschillende consoles. Het spel kenmerkte zich door de film noir verhaallijn en actiescènes die deden denken aan The Matrix. In 2003 werd een vervolg uitgebracht dat eveneens een hit was.

In 2005 verwierf 20th Century Fox de rechten om het spel te verfilmen. Inmiddels is bekend geworden dat John Moore (Behind Enemy Lines, The Omen) de film zal regisseren.

Het script van Max Payne werd geschreven door Beau Thorne. Het verhaal gaat over een agent die, nadat zijn vrouw en kind zijn vermoord, wraak wil nemen op de schuldigen. Hij wordt echter vals beschuldigd van moord en moet vluchten voor zowel de politie als de verantwoordelijke criminele organisatie.

Mark Wahlberg is nu in zicht voor de hoofdrol in de film. Hij is momenteel nog bezig met de opnames van het door Peter Jackson geregisseerde The Lovely Bones en is net klaar met The Happening van M. Night Shyamalan.


Pan's Labyrinth<br>Maribel Verdú
Pan's Labyrinth
Maribel Verdú


Lost - Seizoen 3 (7DVD)<br>Emilie de Ravin
Lost - Seizoen 3 (7DVD)
Emilie de Ravin


Heroes - Seizoen 1 (7DVD)<br>Masi Oka
Heroes - Seizoen 1 (7DVD)
Masi Oka


Links:

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.