compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Komst film orkaan Katrina

Komst film orkaan Katrina

Producent Scott Rudin heeft de filmrechten van 'Five Days at Memorial' weten te kopen. Het boek gaat over Orkaan Katrina, die in 2005 de Verenigde Staten in haar greep hield. Het is nog niet bekend wie er verder aan de film mee zullen werken.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De auteur van het boek is Amerikaans arts en journalist Sheri Fink. 'Five Days at Memorial' gaat over een ziekenhuis in New Orleans na orkaan Katrina. In dit ziekenhuis blijven de gewonden binnenstromen. Als dan de stroom uitvalt, moet het personeel moeilijke beslissingen nemen. Ondertussen heerst er chaos op de straten.

Alle patiënten die de ramp niet gaan overleven, krijgen een overdosis morfine ingespoten. Centraal staan een arts en twee verpleegsters, ze worden vervolgd als blijkt dat de meerderheid van deze patiënten nog wel een overlevingskans had. De onterechte overdosissen zijn dus te zien als moorden.

Vanaf 21 november is er weer een film van Scott Rudin in de bioscopen: Captain Phillips. De hoofdrol is voor Tom Hanks. Op 5 december is Rudins nieuwste film Inside Llewyn Davis voor het eerst in de Nederlandse bioscopen te zien.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.