compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Marilyn Monroe opent nieuwe bioscoop Almelo

Marilyn Monroe opent nieuwe bioscoop Almelo

Derde service bioscoop Movie Unlimited feestelijk geopend

Drie jaar heeft Almelo het zonder bioscoop moeten stellen. In de tussentijd werd hard gewerkt aan een gloednieuwe bioscoop, die donderdag feestelijk werd geopend door Wethouder Sjoers van stedelijke vernieuwing en filmlegende Marilyn Monroe.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het bioscoopgaande publiek in Almelo moest lange tijd uitwijken naar Enschede of genoegen nemen met het aanbod van Theater Hof 88. Vanaf donderdagavond is de Twentse stad weer een bioscoop rijker.

De nieuwe bioscoop, gelegen aan het prinses Catharina Amaliaplein is onderdeel van de Movie Unlimited service bioscopen, waarvan ook vestigingen bestaan in Kampen en Zevenaar. De nieuwe bioscoop is gebouwd onder leiding van Voskamp vastgoed.

De opening werd verzorgd door Wethouder Sjoers en een look-alike van Marily Monroe, die al zingend en handkusjes werpend een klapbord liet dichtvallen als symnbolische opening.

De nieuwe bioscoop telt vier zalen met in iedere zaal bediening aan de stoel. De achterste rij bestaat uit love-seats, waarbij de stoelen gegroepeerd zijn per twee zonder tussenleuning. Vanaf januari zullen er speciale programma's gestart worden in Movie Unlimited Almelo zoals Girl's Nights, Ladies Only en Peuter/Kleuter-voorstellingen.

Vanaf acht uur waren de eerste films te zien, waaronder de première van Wit licht en onder meer Twilight en High School Musical 3.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.