compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > MEAU zingt titelsong NET ALS IN DE FILM

MEAU zingt titelsong NET ALS IN DE FILM

MEAU zingt en schreef het lied ‘Eigen Weg’, de titelsong voor de nieuwe musicalfilm Net als in de film. Het lied is vandaag gereleased via het independent label Excited About Music, de film is vanaf donderdag 12 oktober te zien in de bioscoop.

MEAU zingt titelsong NET ALS IN DE FILM

MEAU zingt titelsong NET ALS IN DE FILM

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het lied ‘Eigen Weg’ is - volgens het persbericht - een typische Meau-song door '(h)aar eerlijke teksten, warme sounds en stem'. De productie is gedaan door MEAU in samenwerking met Simon de Wit (Blanks). Het is de eerste release na het verschijnen van haar met goud bekroonde debuutalbum ’22’.MEAU scoorde afgelopen jaren drie Top40 hits (Dat Heb Jij Gedaan, Blijven Rijden en Dans M’n Ogen Dicht) en werd door Spotify uitgeroepen tot de meest gestreamde vrouw van de Benelux. Het lied ‘Eigen Weg’ is vandaag gereleased via het independent label Excited About Music en is hier te beluisteren. Independent Films brengt Net Als In De Film op donderdag 12 oktober uit in de bioscoop.

Over NET ALS IN DE FILM:
Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning) lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek.Sander is echter niet de enige die gelooft in Annabels muzikale talent en als ze met Olaf (Kay Greidanus) in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90’s weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend Malcolm (Uriah Havertong) een dance-act beginnen. Three is a Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.

Regie: Albert Jan van Rees (ADIOS AMIGOS, DORIS) en Dorien Goertzen
Scenario: Dorien Goertzen (NIEUWE BUREN, WAT IS DAN LIEFDE)
Producent: Hanneke Niens, KeyFilm
Cast: o.a. Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong, Kay Greidanus, Eva Laurenssen, Holly Mae Brood, Jasper Heyman, Jip Smit, Leopold Witte, Jeske van de Staak, Lucretia van der Vloot, Leona Philippo, Urvin Monte, Margôt Ros en Janni Goslinga.
Release: 12 oktober 2023
Genre: muscial


Links:
  1. Beluister ‘Eigen Weg’
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.