compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Morgan Freeman opgenomen in ziekenhuis

Morgan Freeman opgenomen in ziekenhuis

Acteur raakt gewond na auto-ongeluk

5-8-2008 De 71-jarige acteur Morgan Freeman raakte gisterenavond gewond bij een auto-ongeluk, nadat hij de macht over het stuur had verloren en over de kop sloeg met zijn auto. Freeman is opgenomen in het ziekenhuis met een gebroken arm en elleboog.

Delen op facebook

De drukbezette acteur, die momenteel te zien is in The Dark Knight reed samen met een vrouwelijke passagier even buiten Charleston, Mississippi toen hij van de weg af raakte en meerdere malen over de kop sloeg. Een woordvoerder van de politie meldde dat het mogelijk is dat de acteur in slaap is gevallen achter het stuur.

Vanochtend bleek dat op enkele botbreuken na de verwondingen van Freeman en zijn inzittende meevielen. Naar verwachting kan de acteur later deze week alweer naar huis.

Het herstel zal echter wel invloed hebben op Freemans volgende filmproject, The True Confessions of Charlotte Doyle, waarin hij naast Pierce Brosnan te zien zal zijn. De opnames hiervan zouden komende maand beginnen, maar worden afhankelijk van Freemans herstel uitgesteld.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.