compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > NL Stemmencast CATS & DOGS bekend

NL Stemmencast CATS & DOGS bekend

In de Nederlands gesproken Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen! (NL) zijn de stemmen te horen van Barbara Sloesen en André Dongelmansa. De familiefilm — over een team die een oorlog moet voorkomen tussen katten en honden — is vanaf 9 december 2020 in de Nederlandse bioscoop.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De hilarische familiefilm waarin een geheim team van huisdieren een wereldwijde strijd tussen katten en honden moet voorkomen, wordt ingesproken door onder andere presentator Levi van Kempen ("All Stars de Musical"), actrice Barbara Sloesen (Zwaar Verliefd!), acteur André Dongelmans ("De Luizenmoeder"), acteur Valentijn Avé (100% Coco) en actrice Sarah Nauta (De Grote Slijmfilm).Levi van Kempen neemt de rol van de goedhartige hond Roger voor zijn rekening. Naast (stem)acteur is Levi ook presentator en zanger. Hij speelde in diverse musicals, waaronder Robin Hood, Alleen Op De Wereld, Grease en All Stars. Hij vertolkte rollen in diverse televisieseries, waaronder "Tien Torens Diep", "Onderweg Naar Morgen" en "Goede Tijden, Slechte Tijden". Daarnaast was Levi in 2018 te zien in "The Passion". Als tv-host werkte hij o.a. voor National Geographic Channel, Disney XD en "The Voice of Holland".

NL Stemmencast CATS & DOGS bekend

NL Stemmencast CATS & DOGS bekendBarbara Sloesen kruipt in de huid van de kittige kat Gwen. Na haar afstuderen aan de Toneelacademie in Maastricht speelde Barbara twee jaar in de televisieserie "Goede Tijden, Slechte Tijden". Meteen daarna volgden grote rollen in films als Soof, Mannenharten 2, Rokjesdag en Onze Jongens. In Zwaar Verliefd! en Alles is zoals het zou moeten zijn nam Barbara de hoofdrol voor haar rekening. Eind dit jaar is ze wederom te zien in de rol van Isa in Zwaar Verliefd! 2.André Dongelmans is de stem van de kwaadaardige papegaai Pablo. André is niet alleen stemacteur, maar was ook te zien in diverse theaterproducties, televisieseries en films. Hij speelde in theaterproducties als “Mijn Moeder Medea", "The Play That Goes Wrong", "People, Places & Things" en "Mehmet de Veroveraar”. Op het witte doek was hij onder andere te zien in “Het Diner”, “The Paradise Suite” en “Gek Van Oranje”. Momenteel is hij aan het filmen voor “Luizenmoeder – De Film”. André speelde tevens in diverse televisieseries zoals "Voetbalvrouwen", "Toren C", "Jeuk", "Flikken Maastricht" en "De Luizenmoeder".

Valentijn Avé spreekt de stem in van baasje Max. Eerder heeft Valentijn een stem ingesproken voor de animatiefilm "The Test of Time". Valentijn heeft rollen gespeeld in diverse televisieseries. Zo was hij onder andere te zien in "SpangaS" en "Wissper". Naast een aantal rollen in korte films, is hij ook te zien in meerdere speelfilms, waaronder 100% Coco, 100% Coco New York en Whitestar.

Sarah Nauta leent haar stem aan baasje Zoë. Sarah is niet alleen actief als stemactrice, maar ook in de muziek-, musical-, televisie- en filmindustrie. Ze debuteerde op achtjarige leeftijd in de musical Ciske de Rat. Vervolgens speelde ze in diverse musicals waaronder Mary Poppins, "Droomvlucht" en "Hij Gelooft In Mij". Daarnaast was Sarah ook te zien in diverse televisieseries, waaronder "Spangas", The Lodge en in de Amerikaanse serie "Hunter Street". Ook vertolkte ze rollen in bioscoopfilms als "Elvy’s Wereld So Ibiza!" en De Grote Slijmfilm.

De Nederlandse versie van de film is geregisseerd door Stephan Holwerda (Scoob!, Onward, Coco en "Zootropolis").

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.