compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Premiere Nr. 10
Fotoreportage

Premiere Nr. 10

Nieuwste Van Warmerdam

Nr.10 van Alex van Warmerdam was de slotfilm van het Nederlands Film Festival 2021. Over het verhaal hult men zich in nevelen, maar met een dijk van een kast moest BiosAgenda.nl op onderzek en legde het vast op het digitale plaat.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Er is niets veranderd, de wereld is nog steeds hetzelfde. Ga de straat uit, om de hoek, en alles is zoals het vroeger was. Of gek genoeg heel anders.Na Borgman en Schneider vs. Bas is Nr. 10 de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam. Een thriller met elementen van een zwarte komedie.

Cast & crew Nr.10, ArjoFrank Fotografie

Cast & crew Nr.10, ArjoFrank FotografieGünter, als vierjarig kind gevonden in de Duitse bossen, groeit op in een pleeggezin. Vier decennia later is zijn leven normaal: hij verdient de kost als toneelacteur, brengt tijd door met zijn dochter Lizzy en heeft een verhouding met een getrouwde vrouw. Hij begint zich pas iets af te vragen over zijn afkomst als een vreemde man op een brug slechts één woord in zijn oor fluistert.De belangrijkste rollen in Nr. 10 worden gespeeld door Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Hans Kesting, Anniek Pheifer, Dirk Böhling, Mandela Wee Wee, Richard Gonlag, Gene Bervoets en Pierre Bokma.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.