compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Rol Heath Ledger overgenomen door sterren

Rol Heath Ledger overgenomen door sterren

Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell willen gedraaide beelden Heath Ledger redden

19-2-2008 Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell hebben toegezegd de rol van de overleden Heath Ledger in de film "The Imaginarium of Docter Parnassus" over te zullen nemen. Zij zullen alle drie de rol van 'Tony' vertolken zodat de al geschoten beelden met Ledger alsnog gebruikt kunnen worden.

Delen op facebook

De Australische acteur Heath Ledger overleed eind januari aan een overdosis van verschillende medicijnen. De drie bekende acteurs willen er voor zorgen dat de film met de laatste opnames van Ledger worden gered en in de bioscoop verschijnen.

Het personage van 'Tony' zal door middel van magische spiegels steeds van uiterlijk veranderen waardoor Depp, Law en Farrell allen dezelfde rol kunnen spelen. In "The Imaginarium of Docter Parnassus" zullen eveneens Christopher Plummer (Twelve Monkeys, National Treasure) en de zanger en acteur Tom Waits te zien zijn.

Johnny Depp is momenteel te zien als Sweeney Todd en werkt aan de films Public Enemies en "Shantaram" die in 2009 zullen verschijnen. Jude Law verscheen eerder o.a. in The Holiday en My Blueberry Nights. Colin Farrell was recentelijk te zien in Woody Allens Cassandra's Dream en verschijnt in juni op het witte doek met In Bruges.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.