compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Sam Raimi beschikbaar voor Spider-Man 4

Sam Raimi beschikbaar voor Spider-Man 4

Hoofdrolspelers nog onzeker

Momenteel wordt het script geschreven voor het vierde deel van de serie Spider-Man-films. Wie de hoofdrollen zullen spelen is nog niet bekend. Regisseur Sam Raimi heeft aangegeven dat hij graag voor de vierde keer aan het roer van een film over de superheld staat.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Raimi is erg benieuwd naar het script, dat geschreven wordt door James Vanderbilt (Zodiac, Basic). Naar verwachting is het script over enkele maanden klaar, waarna de producers op zoek gaan naar een geschikte regisseur en spelers.

Naar verluid zullen Tobey Maguire en Kirsten Dunst niet in de huid van respectievelijk Peter Parker en Mary Jane Watson kruipen. Raimi is hier echter nog niet van overtuigd. Hij ziet er erg tegen op om nieuwe spelers te casten op bekende plekken. Hij vreest dat dit het succes van de film ernstig in de weg zal staan.

Spider-Man 3 leverde wereldwijd ruim 880 miljoen dollar op en was de bestbezochte film in de Verenigde Staten en veel andere landen. "Spider-Man 4" wordt naar verwachting volgend jaar uitgebracht in de bioscoop.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.