compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Seth MacFarlane maakt Family Guy film

Seth MacFarlane maakt Family Guy film

Alleen tijd is nog een issue voor makers

6-5-2009 De bedenker van Family Guy, Seth MacFarlane, heeft net een feestje achter de rug na de 100ste aflevering van zijn nieuwste creatie American Dad. Hij heeft nu het plan opgevat om Family Guy naar het witte doek te brengen.

Delen op facebook

De gesprekken met filmstudio Fox zijn volgens MacFarlane al van start gegaan: 'Wij willen het doen, Fox wil het doen, nu is het alleen nog een kwestie van tijd vinden'. Volgens de geestelijk vader van onder meer de series Family Guy en American Dad is tijd ook de reden geweest dat het zo lang geduurd heeft voordat The Simpsons Movie er kwam.

Eerder verscheen de direct-to-DVD film Stewie Griffin - The Untold Story, die in drie delen uitgezonden werd in het vierde seizoen van Family Guy. De te maken film zal echter wél in de bioscoop uitgebracht worden.

MacFarlane had vorig jaar al aangegeven dat hij plannen had voor een film. Toen vertelde hij dat hij zich voorstelde dat een dergelijk project eruit zou zien als een musical-achtige film met dialogen, net als The Sound of Music.

Wanneer de film gereed zal zijn, gaf MacFarlane niet aan. Het project bevindt zich in een erg vroeg stadium en zijn team probeert de tijd te vinden om ermee aan het werk te gaan tussen de productie van de arbeidsintensieve wekelijkse tekenfilm door.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.