compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 33: deze week in première

Speelweek 33: deze week in première

Het is weer woensdag en dus kunnen we weer een stel nieuwe films aankondigen. Deze week zijn er vijf nieuwe films en de film van de week is Elysium.

Delen op facebook
Trailer van Elysium (c) Universal Pictures International
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Elysium speelt zich af in het jaar 2154. Er zijn twee klassen ontstaan: de superrijken die wonen op het ruimtestation genaamd Elysium en alle anderen die op de overbevolkte Aarde wonen. Max, gespeeld door Matt Damon, kan voor vrede zorgen tussen de twee klassen maar daarvoor moet hij het opnemen tegen Secretary Delacourt (Jodie Foster).

Neill Blomkamp is een Zuid-Afrikaanse regisseur die eerder District 9 maakte. Deze futuristische film ging ook over ongelijkheid: toen tussen aliens en mensen.

Dan Mud: Twee jongens wonen in het zuiden van Amerika als ze Mud ontmoeten. Hij vertelt ze dat hij op de vlucht is voor premiejagers en wil vluchten met zijn vriendin. Ondanks dat de jongens niet weten of ze hem moeten geloven besluiten ze hem toch te helpen.

Regisseur Jeff Nichols regisseerde en schreef eerder Take Shelter. Mud is zijn derde film.

In Pain and Gain zijn twee bodybuilders het zat dat ze geen geld hebben en ze bedenken een plan om vaste klant van hun sportschool te ontvoeren. Ze willen hem afpersen door hem te martelen. Hun plan loopt echter helemaal verkeerd af.

Onze eigen "Yolanthe Sneijder Cabau" heeft een kleine rol in de film. In de media doken er berichten op dat ze uit de film geknipt zou zijn maar ze zit uiteindelijk wel in de film.

Percy Jackson: Sea of Monsters is het vervolg op "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief": Percy Jackson, zoon van Poseidon, moet het Gulden Vlies zien te vinden om het kamp, Camp Half-Blood, te redden. Percy en zijn vrienden moeten afreizen naar the Sea of Monsters om hun missie te voltooien.

De film is ook in 3D te zien.

We sluiten af met het uit Frankrijk afkomstige Alceste à bicyclette.

Serge Tanneur was ooit een groot acteur maar leeft nu een teruggetrokken bestaan. Hij houdt zich vooral bezig met fietsen. Acteur Gauthier Valence wil hem echter overhalen om nog een rol te spelen. Serge laat zich echter niet zo maar overhalen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.