compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 44: deze week in première

Speelweek 44: deze week in première

Morgen is het week zo ver: er draaien nieuwe films in de bioscopen! Deze week zijn het er zes. De film van de week is Thor: The Dark World.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Thor moet het universum beschermen tegen een machtige vijand die ouder is dan het universum zelf: een oer-ras onder de leiding van Malekith. Thor moet samen met wetenschapper Jane Foster samenwerken om hen te verslaan.

Anthony Hopkins speelt net zoals in de eerste film de rol van Odin. Hij schreef filmgeschiedenis met zijn rol als Hannibal Lecter in The Silence of the Lambs.

De tweede film deze week is Thanks for Sharing. Drie mannen zijn allen seksverslaafd en bevinden zich allen in een ander stadium van hun verslaving. De drie mannen proberen elkaar te helpen tijdens hun therapiesessies. Ze hebben een lange weg te gaan naar genezing en geluk.

Popzangeres Pink, ook bekend als Alecia Moore, speelt hier in haar eerste filmrol.

Dan gaan we naar de misdaadkomedie Malavita. Een beruchte maffiafamilie wordt overgeplaatst naar Normandie in Frankrijk waar ze in getuigenbescherming worden gesteld. De familie Manzoni kan zich echter maar moeilijk aanpassen aan de lokale bevolking en al snel vallen ze in oude gewoontes.

De film is gebaseerd op een gelijknamige boek van Tonino Benacquista.

Nog een crime film die vanaf morgen te zien is, is Blood Ties. Chris komt in 1974 uit de gevangenis en wordt opgehaald door zijn broer Frank, die politieagent is. Frank probeert Chris op het rechte pad te krijgen maar beide broers raken in een spiraal van criminaliteit terecht.

We rijden naar Frankrijk voor de roadmovie Elle s'en va. Bettie is begin 60 en werkt elke dag in een restaurant waar ze steeds dezelfde gerechten uit serveert. Als ze beseft dat haar liefdesleven en carrière anders zijn gelopen dan ze had gehoopt stapt ze in de auto voor een roadtrip door Frankrijk.

Catherine Deneuve is een Franse actrice met heel wat films op haar palmares. Ze was ook in Engelstalige films te zien zoals The Hunger.

Voor de liefhebbers van romantische drama's draait Gabrielle in de bioscopen. Gabrielle is een verstandelijk beperkte vrouw met een groot talent en passie voor muziek. Zij en haar grote liefde Martin zijn onafscheidelijk, maar hun families en maatschappelijk werkers staan niet toe dat ze hun relatie vormgeven zoals zij willen.

Marion-Rivard heeft het Syndroom van Williams, net als haar personage Gabrielle.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.