compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 51: nieuw in de bios!

Speelweek 51: nieuw in de bios!

We naderen het einde van het jaar en er komen nog steeds films uit. En niet de minsten! De film van de week is La La Land.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

La La Land

Voor alle leeftijden drama, filmhuis, komedie, musical, romantiek

In deze musical maken we kennis met Sebastian (Ryan Gosling). Hij is een pianist met middelmatig succes. Hij ontmoet de beginnende actrice Mia (Emma Stone) en ze vallen voor elkaar. Als hun carrières vlucht krijgen begint hun relatie onder druk te staan.

Volgens één van onze redacteuren is dit de beste film van het jaar! ...lees meerLa La Land
La La Land

Passengers

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar avontuur, science fiction

Twee ruimtereizigers worden 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap gehaald nadat hun ruimteschip mankementen vertoont. Ze beginnen voor elkaar te vallen maar dan komen ze erachter dat de levens van de 5000 nog slapende mensen in gevaar zijn. Met Jennifer Lawrence en Chris Pratt. ...lees meerPassengers
Passengers

Ballerina

Voor alle leeftijden animatie, avontuur, familiefilm, musical

Félicie woont in een weeshuis en droomt er al haar leven aan om balletdanseres te worden. Samen met haar vriend Victor vertrekt ze met Parijs om haar droom te verwezenlijken. Victor werkt zich ondertussen op als assistent van Gustav Eiffel. ...lees meerBallerina (2016)
Ballerina (2016)

Why Him?

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar komedie

De grootste nachtmerrie van familieman Ned (Bryan Cranston) komt uit: zijn dochter heeft een aangepapt met iemand die niet kan uitstaan. Zijn kersverse schoonzoon Laird (James Franco) is een sociaal onhandige internetmiljonair. Tot overmaat van ramp komt Ned erachter dat Laird zijn dochter ten huwelijk wil vragen. ...lees meerWhy Him?
Why Him?

A Street Cat Named Bob

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar filmhuis

James Bowen is al vanaf zijn elfde niet meer nuchter geweest en spendeert zijn tijd met gitaarspelen op straat. Als hij een rode straatkat ontmoet. De kat blijft hem achtervolgen en James neemt hem in huis en noemt hem Bob. James beseft hij dat hij nog één kans krijgt om zijn leven te veranderen.

Lees ook de recensie! ...lees meerA Street Cat Named Bob
A Street Cat Named Bob

Distancias cortas

drama, filmhuis, komedie

Fede weegt 200 kilo en komt weinig zijn huis uit. Zijn zwager Ramón toont hem een camera en Fede wil er ook een. BIj de camerawinkel ontmoet Fede Paulo, een tiener met een voorliefde voor comics. Er ontstaat een unieke vriendschap tussen Fede, Ramón en Paulo. ...lees meerDistancias cortas
Distancias cortas
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.