compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 4-6 t/m 10-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Stallone gaat voor vervolg op Cliffhanger

Stallone gaat voor vervolg op Cliffhanger

61-jarige acteur heeft nog geen genoeg van actie

De film Cliffhanger was met een wereldwijde opbrengst van 250 miljoen dollar een gigantisch succes in 1993. Sylvester Stallone heeft het afgelopen jaar veel van zijn oude successen voorzien van een vervolg. Hij is naar verluid in onderhandeling om ook het succes van Cliffhanger te prolongeren.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vorig jaar verscheen het zesde deel van de Rocky-serie, getiteld Rocky Balboa en morgen gaat John Rambo, het vierde deel over oorlogsheld Rambo in Nederland in première. Sylvester Stallone leeft zijn tweede jeugd in sequels op zijn oude successen. De critici zijn niet allemaal even enthousiast en ook het publiek loopt niet geheel warm meer voor de actieheld op leeftijd. Zo wist John Rambo in het openingsweekend in de VS niet uit te stijgen boven de parodie Meet the Spartans.

Stallone lijkt het echter niet op te geven. Momenteel zou hij in onderhandeling zijn met Sony Pictures voor het vervolg op Cliffhanger. In het origineel raakt de professionele bergbeklimmer Gabe Walker betrokken bij een groep criminelen, die de opbrengst van een overval hebben verloren in de bergen en Gabe dwingen om hen door de bergen leiden.

Stallone speelt uiteraard de hoofdrol in The Dam, zoals het vervolg zou heten. Of hij dit maal ook de regie op zich neemt is nog niet bekend

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.