compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Stones, Cure en Black Sabbat in de bioscoop

Stones, Cure en Black Sabbat in de bioscoop

Legendarische concerten van muzikale grootheden op het witte doek

ABC Film Distribution brengt deze zomer een aantal bijzondere concertregistraties van legendarische rockbands exclusief naar het witte doek. Nu er deze zomer geen festivals of concerten te beleven zijn kunnen fans extra genieten van deze historische concerten op het grote scherm.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In The Rolling Stones - Havana Moon, The Cure - 40th Anniversary Live in Hyde Park en Black Sabbath – The End of the End komen alle grote hits van de legendarische band The Rolling Stones, The Cure en Black Sabbath aan bod. Een optimale muziekbeleving voor zowel jong en oud.The Rolling Stone – Havana Moon
In Havana Moon wordt het historische ’once in a lifetime’ gratis outdoor concert van de Rolling Stones in Havana, Cuba vastgelegd. Dit concert, waar 500.000 fans en aanbidders bij aanwezig waren, was onderdeel van de America Latina Olé Tour in 2016, waarin de bandleden Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood en Charlie Watts een enorme show neergezet hebben. Een episch concert waar wereldhits zoals ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘It's Only Rock ’n Roll’, ‘Gimme Shelter’, ‘Brown Sugar’, ‘Satisfaction’ niet mogen ontbreken.
Regie: Paul Dugdale
Lengte: 111 minuten

"The Rolling Stones Havana Moon" - trailer, tijden en tickets

The Cure – 40th Anniversary Live in Hyde Park London

Zondag 9 juli 1978 in ‘The Rocket’, een kleine rokerige bar in Crawley Sussex: The Cure geeft haar eerste concert voor 65 enthousiaste bezoekers.

The Cure

The CureZaterdag 7 juli 2018 in Hyde Park Londen: The Cure betreedt weer het podium om hun 40-jarig jubileum LIVE te vieren. Meer dan 65.000 fans gingen uit hun dak!
Om deze historische gebeurtenis in Technicolor-glorie vast te leggen ging de band naar de man die verantwoordelijk is voor de meeste video’s van The Cure en met wie ze al jaren mee samenwerken: regisseur Tim Pope. Het optreden dat Tim Pope die perfecte zomeravond filmde was één van de beste concerten die The Cure ooit heeft gegeven. The Cure laat je genieten van maar liefst 29 nummers uit hun brede en populaire oeuvre.

Regie: Tim Pope
Lengte: 136 minuten

The Cure: Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park - trailer, tijden en ticketsBlack Sabbath: The End of The End


Black Sabbath: The End of The End neemt je mee naar het optreden van de laatste tour van de legendarisch en onvergetelijke heavy-metalband: Black Sabbath.
Na bijna 50 jaar rocken stond de band in 2017 voor de allerlaatste keer op het podium in hun geboortestad Birmingham. Hierna valt het doek definitief tijdens een tour waarvan niemand dacht dat die ooit zou plaatsvinden. De film neemt de fans mee in een uitverkochte arena het podium op en en geeft een ongeëvenaard inzicht in de mannen van Black Sabbath die het allemaal hebben gezien en beleefd. Na een halve eeuw is dit de kans om het laatste woord te horen van de grootste heavy-metalband aller tijden.
Regie: Dick Carruthers
Lengte: 124 minuten

Black Sabbath: The End Of The End- trailer, tijden en tickets


Links:
  1. Meer informatie via Ookindebioscoop.nl
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.