compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Voorjaarsvakantie 2012: tips voor films

Voorjaarsvakantie 2012: tips voor films

Het is weer voorjaarsvakantie! De carnavalsvakantie of krokusvakantie is een mooi moment om de bioscoop te zoeken. BiosAgenda zet enkele filmtips op een rij.

Delen op facebook
Zijn er al krokussen gesignaleerd?

Zijn er al krokussen gesignaleerd?

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Nederlandse jeugdfilm doet het eigenlijk altijd wel goed en dit jaar komen er twee sterke producties tegelijk uit: Tony 10 en Achtste-Groepers Huilen niet. Die laatste film is wel voor negen jaar en ouder: let daar dus op.Voor de ouders ook leuk: The Muppets is net uitgekomen. De film is zeer goed ontvangen en zal ongetwijfeld voor jeugdsentiment zorgen.

Martin Scorsese heeft met Hugo een ode gemaakt aan de cinema die geschikt is voor het hele gezin. De film heeft elf Oscar nominaties te pakken en is vanaf 16 februari eindelijk in Nederland te zien.

Van een heel ander kaliber is In the Land of Blood and Honey, het regiedebuut van Angelina Jolie. De film speelt zich af in een door oorlog verscheurd Joegoslavië en is dus niet voor tere zielen.

Liefhebbers van quirky arthouse films kunnen hun hart ophalen bij Hesher met Joseph Gordon-Levitt. De film gaat over T.J. en zijn vader. Zij zijn beiden flink van slag als T.J.'s moeder komt te overlijden. Als T.J. de losgeslagen figuur Hesher tegen komt introduceert hij hem tot herrie, geweld, ranzigheid en onzin.


in Taped zien we Barry Atsma eindelijk weer eens op het grote scherm. De film gaat over een stel dat tijdens hun vakantie achternagezeten wordt door de Argentijnse politie nadat ze getuigen zijn geweest van een moord. Een redelijk eenvoudig plot maar door de bijzondere manier van filmen is het zeker een spannende film.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.