compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Vue Gorinchem opent op 17 juli 2024

Vue Gorinchem opent op 17 juli 2024

Bioscoop opent voor winnaars Bios Battle en bezoekers van de testdagen

Vue Gorinchem opent op 17 juli haar deuren met zes bioscoopzalen met 572 DeLuxe ligstoelen (elektrisch verstelbare stoelen tot bijna ligstand). De winnaars van de Bios Battle mogen al op 13 juli de bioscoop in en op 15 en 16 juli zijn er testdagen.

Vue Gorinchem opent op 17 juli 2024

Vue Gorinchem opent op 17 juli 2024

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bios Battle
Maar liefst 4.000 enthousiastelingen hebben zich ingeschreven voor de VIP database en maken kans op de kaarten voor de Bios Battle. 60 winnende VIPs zien als allereerste de bioscoop en ervaren een onvergetelijke filmmarathon. Ook gaan zij tijdens deze Bios Battle de strijd aan met als hoofdprijs je leven lang gratis naar de bioscoop. Ten slotte worden ze in de watten gelegd bij het Van der Valk hotel, dat in hetzelfde complex zit.

Testdagen en feestweek
Ook tijdens de testdagen op 15 en 16 juli zal Vue Gorinchem alvast open gaan voor bezoekers. Voor deze testdagen kan via de website van Vue een bioscoopkaartje aanschaft worden voor €5,-, inclusief een hapje en drankje. Mensen uit de VIP database krijgen als eerste de kans om deze tickets aan te schaffen. Tijdens de feestweek van 17 juli t/m 21 juli zal iedere bezoeker verwelkomd worden met een hapje en een drankje.

“We kijken er enorm naar uit om deze zomer onze DeLuxe bioscoop in Gorinchem te openen voor het publiek, met al het mooie filmaanbod dat eraan gaat komen. Onze eerdere Deluxe openingen waren een groot succes en we kunnen niet wachten tot de bezoekers van Vue Gorinchem deze mooie bioscoop te zien krijgen. De Bios Battle voorafgaand aan de opening maakt het extra speciaal. De bezoekers zullen hier een onvergetelijke filmervaring krijgen.” aldus Ron Sterk, CEO Vue Nederland.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 20 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend en Vlaardingen. Begin 2025 opent de keten een nieuwe bioscoop in Amsterdam.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.