compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Hanna Obbeek

Hanna Obbeek

Hanna Obbeek: films, nieuws

 

Filmstills met Hanna Obbeek

Johanna Obbeek is een jonge actrice die bekend werd met haar rol in Briefgeheim. Ook speelt ze in Achtste-Groepers Huilen niet. Haar moeder is de eveneens bekende actrice Johanna ter Steege.

Hanna Obbeek In het nieuws

Voorjaarsvakantie 2013: tips voor films

22-2-2013 De voorjaarsvakantie komt er weer aan! Noord- en Midden-Nederland hebben vakantie van 16 t/m 24 februari en Zuid-Nederland van 23 februari tot 3 maart. Carnaval valt dit jaar op 10 t/m 12 februari. Hoe dan ook: welke films moet je in de vakantie zien?

Deze week in première: speelweek 7

13-2-2013 Het is een extra drukke week deze keer in de bioscopen. We kunnen maar liefst 10 nieuwe films gaan bekijken. De film van de week is A Good Day to Die Hard.

(c) Arjo Frank

Première Bobby en de Geestenjagers in foto's

11-2-2013 Onze fotograaf kan je meestal vinden langs de rode loper in Amsterdam. Afgelopen weekend was hij echter op de SS Rotterdam om daar foto's te maken van de premiere van Bobby en de Geestenjagers.

Hanna Obbeek speelt de hoofdrol

Op de set van Achtste-Groepers Huilen Niet

Jacques Vriens verfilming belooft luchtigheid met zwaar thema

15-2-2012 Deze week gaat de jeugdfilm Achtste-Groepers Huilen niet in première. Een paar maanden terug was BiosAgenda.nl aanwezig op de set van deze film. We spraken met regisseur Dennis Bots en de hoofdrolspelers.

(c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl

Première Achtste-Groepers Huilen Niet in beeld

5-2-2012 Afgelopen zaterdag ging de jeugdfilm Achtste-Groepers Huilen niet in première. Bij de boekverfilming van Jacques Vriens was cast en crew aanwezig en onze fotograaf was er uiteraard bij.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Hanna Obbeek Feiten

Hanna Obbeek© (c) Arjo Frank
acteur
Geboren 24-4-1998

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+