compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Debra Messing

Debra Messing

Debra Messing: films, nieuws

 
Biografie van Debra Messing
Debra Messing begon met acteren en zingen op de middelbare school in musicals. Ze volgde, op aanraden van haar ouders, een opleiding in theaterwetenschappen. Ze werd aangenomen op het prestigieuze Graduate Acting Program in New York en haalde haar master in fijne kunsten.

In 1995 speelde Messing had haar debuut in A Walk in the Clouds. Hierdoor kreeg ze een rol in de televisieserie 'Ned and Stacey' van 1995 tot 1997. In 1998 speelde ze de hoofdrol in de dramatische science fiction televisieserie 'Prey'. In hetzelfde jaar werd ze gecast voor de serie 'Will & Grace'. Deze serie werd een groot succes.

Ze speelde vervolgens een aantal bijrollen in o.a. Hollywood Ending, The Mothman Prophecies(2002) en Along Came Polly (2004). In 2005 speelde ze haar eerste hoofdrol in The Wedding Date. De film werd tamelijk goed ontvangen. Daarna speelde ze in de voor tien Emmy's genomineerde televisiserie 'The Starter Wife'.
Trivia over Debra Messing
Debra Messing is getrouwd met producent en regisseur Daniel Zelman, bekend van Fool's Gold.

Samen met Zelman heeft ze een zoon, geboren in 2004.
Debra Messing In het nieuws

Box Office Update - week 47/ 2008

Madagascar 2 behaalt eerste plaats

25-11-2008 Madagacar 2 komt met meer dan een miljoen binnen op de eerste plaats. Quantum of Solace zakt naar de tweede en Body of Lies komt binnen op de derde plaats.

Laatste filmnieuws
Debra Messing Feiten
Debra Messing© USA Network
acteur, stemacteur
Geboren 15-8-1968
Debra Messing is vooral bekend van haar rol als Grace Adler in de televisieserie 'Will & Grace'. Ze volgde een zeer hoog aangeschreven acteursopleiding en speelde in 2005 haar eerste hoofdrol in The Wedding Date.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
70 films in Eindhoven deze week
70 films in Eindhoven deze week70 films zijn te zien in Eindhoven deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl