compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Kurt Russell

Kurt Russell

Kurt Russell: films, nieuws

 

Biografie van Kurt Russell

Kurt Russell in Fast & Furious 8
Kurt Russell in Fast & Furious 8
Al op tienjarige leeftijd belandde Kurt Russel in de Elvis Presley-film "It Happened at the World's Fair". Het bleef niet bij dit optreden want er zouden veel films volgen. Hij kreeg van Walt Disney een contract van tien jaar aangeboden waardoor hij van acteerwerk verzekerd was.

Naast zijn acteerwerk hield Russel er een carrière als baseball-speler op na. Hij kreeg echter een blessure waardoor hij deze baan moest opgeven.

Bekende films waarin Russel verscheen waren o.a. The Thing (1982), Stargate (1994), Vanilla Sky (met Tom Cruise, Penélope Cruz en Cameron Diaz) en Quentin Tarantino's Death Proof (2007).

Trivia over Kurt Russell

Was professioneel baseball-speler totdat hij een zware blessure opliep.

Kurt Russell In het nieuws

Tarantino met zijn cast (c) eOne

The Hateful Eight recensie

'Matig'

5-1-2016 Quentin Tarantino is zo'n regisseur wiens films je als filmliefhebber gezien moet hebben. Als hij dus met een nieuwe film komt dan moet ik daar sowieso heen, ook al vond ik alles na Kill Bill nogal tegenvallen. Weet Tarantino me met The Hateful Eight weer voor me te winnen?

Cast 'Bone Tomahawk' breidt uit

26-9-2014 Patrick Wilson en Matthew Fox zijn toegevoegd aan western 'Bone Tomahawk' van regisseur Craig Zahler. De film heeft al onder andere Kurt Russell en Richard Jenkins in de cast. 'Bone Tomahawk' zal in 2015 verschijnen.

Kurt Russell

Statham en Hardy genoemd voor Escape From New York

27-3-2013 Er worden momenteel plannen gesmeed om een remake te maken van Escape from New York. De hoofdrol zou worden gespeeld door Jason Statham of Tom Hardy.

Christoph Waltz en Jamie Foxx spelen nog steeds in de film.

'Kurt Russell stapt uit Django Unchained'

11-5-2012 De cast van Django Unchained blijft maar wijzigingen ondergaan. Althans: er zijn geruchten dat Kurt Russell van de set is gelopen.

Kurt Russell in Tarantino's Django Unchained

3-10-2011 Al eerder was bekendgemaakt dat Kevin Costner niet meer in Quintin Tarantino's film zal spelen. Hij zal worden vervangen door Kurt Russell die al eerder in een film van Tarantino heeft gespeeld, namelijk Death Proof.

Laatste filmnieuws

Kurt Russell Feiten

acteur, producent, scenarioschrijver
Geboren 17-3-1951
Kurt Russel kreeg op zijn tiende een contract van Walt Disney aangeboden nadat hij in een Elvis Presley-film had gespeeld. Hij acteerde zijn hele leven en was o.a. te zien in Vanilla Sky en Death Proof.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

135 films in Amsterdam deze week

135 films in Amsterdam deze week135 films zijn te zien in Amsterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl