compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, science fiction

Pitch van Guardians of the Galaxy Vol. 2
Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord)
Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord)
Delen op facebook
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Nederlandse première: 27-4-2017
Verenigde Staten, 2017, 136 min,
De vrienden uit Guardians of the Galaxy gaan op zoek naar de waarheid achter de achtergrond van Peter Quill/Star-Lord: dit alles onder begeleiding van de muziek van de Awesome Mixtape 2. Het team moet er voor vechten om één geheel te blijven.
trailer en bijzonderheden over Guardians of the Galaxy Vol. 2
Het eerste deel van Guardians of the Galaxy was een groot succes. De film kent veel meer humor dan de meeste superheldenfilms van dit moment.
Aanloop van Guardians of the Galaxy Vol. 2
Het volledige team van de eerste film keert terug: zowel de regisseur als de cast bestaande uit Chris Pratt, Zoe Saldana en Dave Bautista.
BioscoopAgenda van Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Guardians of the Galaxy Vol. 2 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 32 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De vrienden uit Guardians of the Galaxy gaan op zoek naar de waarheid achter de achtergrond van Peter Quill/Star-Lord: dit alles onder begeleiding van de muziek van de Awesome Mixtape 2. Met de gehele cast uit deel 1.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 moet het team vechten om één te blijven terwijl zij samen het mysterie proberen te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader.

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.