compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 3-12 t/m 9-12
Film van de week!
MENU

Escape From L.A.

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

Na een grote natuurramp is L.A. veranderd in een eiland waarheen alle verstotenen der maatschappij worden verbannen. Snake Plissken (Russell) krijgt van de president opdracht daar op zoek te gaan naar een zwarte doos met waardevolle informatie.
Delen op facebook
Escape From L.A.
Verenigde Staten, 1996, 101 min,

bijzonderheden

Regisseur Carpenter (Halloween) biedt een absurde, ironische kijk op Los Angeles als toekomstige hel op aarde, waar een plastisch chirurg in Beverly Hills uit losse lichaamsdelen nieuwe mensen maakt, een surfer (Fonda) nog steeds op zoek is naar de ultieme golf en Plissken zich op een gegeven moment per hang-glider voortbeweegt. 'Escape from L.A.' is meer een stijlvaste remake van dan een vervolg op Carpenters culthit Escape from New York (1981). De films vertellen in grote lijnen hetzelfde verhaal en spelen allebei in een nabije toekomst ('Escape from LA' in 2013) die weinig goeds belooft. Fascinerend vormgegeven door Lawrence G. Paull, ook production designer van onder meer Blade Runner.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Escape From L.A. - Bioscopen, Tijden & Tickets

Escape From L.A. in de bioscoop

Wil je Escape From L.A. zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Na een natuurramp is L.A. veranderd in een eiland waarheen alle verstotenen der maatschappij worden verbannen. Snake Plissken (Russell) krijgt van de president opdracht daar op zoek te gaan naar een zwarte doos met waardevolle informatie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series