compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 22-4 t/m 28-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Carry Tefsen

Carry Tefsen

Carry Tefsen: films

 

Biografie van Carry Tefsen

Carry Tefsen begon haar carrière met het volgen van diverse opleidingen op het gebied van ballet, acteren en zang. Ze was in het theater te zien in 100 jaar Cabaret en de musicals Anatevka, Oliver! en De Man van La Mancha. Carry speelde al vaker rollen in de musical De Jantjes; in 1997 vertolkte ze de rol van 'Na druppel' en in 1969 en 1982 kroop ze in de huid van 'Toffe Jans'.

Verder speelde ze in Volkstoneel, Kind van de Buurvrouw, De Jordaan, Rooie Sien, Ronde Ka, Als je lacht dan ben je rijk, Boefje, Heimwee en Irma LaDouce. Ook voor het toneel is Carry geknipt. Ze had rollen in toneelstukken als Oud Speelgoed, Inpakken en wegwezen, De glorieuze comeback van Coco, Revue(van Berrie Kievits en Gerald Walden), André van Duin Revue, Lido Show en Zeg ‘ns Aaa, Het stuk.

Ook in de bioscoop en op de tv is Carry niet weg te slaan. Ze speelde in films als Blue Movie, "Wat zien ik", "Alicia", Keetje Tippel, Filmpje! en "Dichter op de Zeedijk". Ze was te zien in de televisieseries Ik hou van Hollands, de Graaf van Monte Christo, Kort en Klein, Ieder z’n Deel, Zeg ‘ns Aaa, De Lemmings, Willem Ruys Show, Farce Majeur, Super Fan, Op Goed Geluk, De Victorie, Oog in Oog, Vrouwenvleugel, Call tv, Kees & Co, ’t Zonnetje in Huis en De Garage.

In het seizoen 2004-2005 speelt Carry de rol van Tante Pietje in de musical De Jantjes.
Laatste filmnieuws

Carry Tefsen Feiten

acteur
Geboren 6-8-1938
Onder andere bekend van "100 jaar Cabaret" en de musicals "Anatevka", Oliver!, op tv van "Zeg ‘ns Aaa", "Vrouwenvleugel", "Kees & Co" en "’t Zonnetje in Huis". Nu in De Jantjes.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+