compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Chris Zegers

Chris Zegers

Chris Zegers: films, nieuws

 
Biografie van Chris Zegers
Chris werd op 7 februari 1971 geboren in Zeist. Daar bleef hij wonen tot hij in 1989 begon met zijn studie Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

Na zijn afstuderen vertrok hij in 1995 als management trainnee naar Singapore, om een jaar later weer terug te keren naar Nederland.

Zijn eerste rolletje kreeg hij in de Vara serie 'Oppassen'. Daarna speelde hij tot 1998 in de soap Onderweg Naar Morgen. In datzelfde jaar was hij ook te zien in de film "Het Witte Wief" en in de populaire serie All Stars.

In de tussentijd was Chris in contact gekomen met een aantal muzikanten met wie hij al snel een band vormde. Er werd een album opgenomen en er kwamen twee singles uit. Het grote succes bleef echter uit. na een periode van bezinning koos Chris uiteindelijk voor acteren en het maken van een reisprogramma.

Vervolgens speelde hij een bijrol in de Amerikaanse film "Shaka Zulu", naast Grace Jones, Omar Shariff en James Fox. En had hij een hoofdrol in de succesvolle Nederlandse film Liever Verliefd.

In 2003 en 2004 was Chris naast o.a. Romijn Conen, Kenneth Herdigein en Will van Kralingen te zien in de NCRV dramaserie 'Hartslag'. Daarnaast speelt Chris de rol van Peter Denteneer in de dramaserie 'De Meiden van de Wit' te zien op Net 5.

De liefde voor reizen zorgde ervoor dat Chris sinds 2001 op de meest uiteenlopende plekken op aarde reportages maakt voor het reisprogramma RTL Travel. Op dit moment reist Chris voor het zevende jaar de wereld rond.
Chris Zegers In het nieuws

Cast Alles is Familie compleet

26-3-2012 De cast van Alles is familie is bekend gemaakt. Net als het eerste deel Alles is liefde bestaat de cast uit een groot aantal bekende acteurs. Zo zien we onder andere Thijs Römer en Georgina Verbaan in de film.

In gesprek met de makers van Lotus

20-10-2011 In verband met de bioscoop-release van de ensemblefilm Lotus reizen regisseur Pascale Simons en scenarioschrijver Philip Delmaar langs verschillende Nederlandse bioscopen ter promotie van de film. BiosAgenda interviewde beiden over de reacties tot nu toe.

In gesprek met Pascale Simons

Een interview met de regisseur van Lotus

25-9-2011 Vanaf 26 september is de film Lotus te zien op het Nederlands Film Festival. Biosagenda.nl sprak uitgebreid met regisseur Pascale Simons op de plek waar het allemaal begon.

Lotus met sterrencast op NFF

21-7-2011 Zojuist is bekend geworden dat de film Lotus in première gaat op het Nederlands Film Festival. Het debuut van Pascale Simons heeft een sterrencast met onder andere Monic Hendrickx, Gaite Jansen, Chris Zegers en Jack Wouterse.

Premiere foto's Hel van '63 en Alvin & the Chipmunks 2

14-12-2009 Onze fotograaf is weer op pad geweest en de rode lopers afgegaan. Dit keer was hij bij de premiere's van De hel van '63 en "Alvin & The Chipmunks 2".

Laatste filmnieuws
Chris Zegers Feiten
acteur, stemacteur
Geboren 7-2-1971
Na een korte periode als muzikant te hebben gewerkt koos Chris Zegers uiteindelijk voor acteren en het maken van een reisprogramma.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
55 films in Maastricht deze week
55 films in Maastricht deze week55 films zijn te zien in Maastricht deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl