compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Liever Verliefd

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch

Voor Anna geen mannen meer, nooit! Nog diezelfde dag ontmoet ze Rob en een paar uur later Sander. Wat Anna niet weet is dat Rob en Sander huisgenoten zijn. Ze neemt zich voor zorgeloos te genieten, maar heeft de grootste moeite om beide mannen - met wie het steeds serieuzer wordt - voor elkaar verborgen te houden.
Delen op facebook
Liever Verliefd
Nederlandse première: 13-3-2003
Nederland, 2003, 90 min,

bijzonderheden

Speelfilmdebuut van regisseur Pim van Hoeve. In de film worden nieuwe personages geportretteerd in de Vivarubriek Anybody. Hierin vertellen stellen aan de hand van naaktfoto's wat ze mooi of lelijk vinden aan hun eigen lichaam en dat van hun partner.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pim van Hoeve heeft in het verleden al diverse toneelstukken geschreven en geregisseerd. Verder regisseerde hij korte opdrachtfilms en de tv-serie 'Nieuwe Buren'. Producer Johan Nijenhuis kreeg al eerder naamsbekendheid door de regie van Costa! en Volle Maan. Miryanna van Reeden speelt de rol van Charlotte in de tv-serie 'Westenwind'.

Recensies van Liever Verliefd

Liever Verliefd - Bioscopen, Tijden & Tickets

Liever Verliefd in de bioscoop

Wil je Liever Verliefd zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als Anna voor de zoveelste keer is gedumpt, besluit ze dat ze niets meer met mannen te maken wil hebben. Toch wordt ze weer verliefd, op twee mannen tegelijk...Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: NL Film Produkties