compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Liever Verliefd

Liever Verliefd

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

komedie, romantiek

Pitch van Liever Verliefd
Voor Anna geen mannen meer, nooit! Nog diezelfde dag ontmoet ze Rob en een paar uur later Sander. Wat Anna niet weet is dat Rob en Sander huisgenoten zijn. Ze neemt zich voor zorgeloos te genieten, maar heeft de grootste moeite om beide mannen - met wie het steeds serieuzer wordt - voor elkaar verborgen te houden.
Delen op facebook
Liever Verliefd
Nederlandse première: 13-3-2003
Nederland, 2003, 90 min,
bijzonderheden over Liever Verliefd
Speelfilmdebuut van regisseur Pim van Hoeve. In de film worden nieuwe personages geportretteerd in de Vivarubriek Anybody. Hierin vertellen stellen aan de hand van naaktfoto's wat ze mooi of lelijk vinden aan hun eigen lichaam en dat van hun partner.
Aanloop van Liever Verliefd
Pim van Hoeve heeft in het verleden al diverse toneelstukken geschreven en geregisseerd. Verder regisseerde hij korte opdrachtfilms en de tv-serie 'Nieuwe Buren'. Producer Johan Nijenhuis kreeg al eerder naamsbekendheid door de regie van Costa! en Volle Maan. Miryanna van Reeden speelt de rol van Charlotte in de tv-serie 'Westenwind'.
Recensies van Liever Verliefd
BioscoopAgenda van Liever Verliefd

Liever Verliefd in de bioscoop

Wil je Liever Verliefd zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als Anna voor de zoveelste keer is gedumpt, besluit ze dat ze niets meer met mannen te maken wil hebben. Toch wordt ze weer verliefd, op twee mannen tegelijk...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen