compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Wendy Van Dijk

Wendy Van Dijk

Wendy Van Dijk: films, nieuws

 

Biografie van Wendy Van Dijk

Wendy van Dijk was in 1990 assistente in Wie Ben Ik en speelde kleine rollen in Flodder en Booby Trap tot John de Mol en "Fons van Westerloo" haar een contract gaven voor SBS6. Enkele jaren later kreeg ze eigen programma's zoals Hart in Actie en Ushi & Van Dijk.


In 2002 speelde van Dijk de hoofdrol in Science Fiction en in 2003 een bijrol in de romantische komedie Liever Verliefd. Een jaar later speelde ze de hoofdrol in de familiefilm In Oranje. In 2006 ging van Dijk over van SBS6 naar RTL waar zij te zien was in Dancing On Ice en waar zij het programma X Factor presenteerde. En in 2007 verschijnt van Dijk in de kaskraker Alles is liefde de rol van Keesje.

Trivia over Wendy Van Dijk

Wendy van Dijk werd in 2000 uitgeroepen tot tv-vrouw van het jaar en ontving de Zilveren Televizierring. Daarnaast ontving ze de Rembrandt Award voor beste tv-vrouw en werd ze vervolgens opnieuw genomineerd voor de Televizierring. In 2003 won Hart in Actie de Gouden Televizierring en ontving van Dijk de Zilveren Ster voor tv-vrouw van het jaar. Deze onderscheiding mocht zij ook in 2004 en 2005 in ontvangst nemen.

Wendy Van Dijk In het nieuws

Deze week in première: speelweek 7

13-2-2013 Het is een extra drukke week deze keer in de bioscopen. We kunnen maar liefst 10 nieuwe films gaan bekijken. De film van de week is A Good Day to Die Hard.

Patrick Dempsey in Ushi film

12-4-2012 Wendy Van Dijk is een Ushi film aan het ontwikkelen. Ze heeft niemand minder dan Patrick Dempsey bereid gevonden een rol te spelen in de film.

Box Office Update - week 43 / 2007

Alles is liefde in derde week stevig aan kop

29-10-2007 Afgelopen week hadden de regio's midden en zuid herfstvakantie en dat was te merken aan het bioscoopbezoek. Vooral kinderfilms als Plop en de pinguïn en Waar is het paard van Sinterklaas? trokken meer bezoekers.

Alles is Liefde in één weekend goud

Beste opening voor Nederlandse romantische komedie ooit.

16-10-2007 Afgelopen donderdag ging de de romantische komedie Alles is liefde van regisseur Joram Lürsen in première. Sindsdien bezochten al meer dan 100.000 bezoekers de film, wat goed is voor een Gouden Film.

Laatste filmnieuws

Wendy Van Dijk Feiten

acteur
Geboren 22-1-1971
Wendy van Dijk was te zien in vele tv-programma's en een aantal films, namelijk Science Fiction, Liever Verliefd, In Oranje en Alles is liefde.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

75 films in Groningen deze week

75 films in Groningen deze week75 films zijn te zien in Groningen deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl