compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Alles is Liefde in één weekend goud

Alles is Liefde in één weekend goud

Beste opening voor Nederlandse romantische komedie ooit.

16-10-2007 Afgelopen donderdag ging de de romantische komedie Alles is liefde van regisseur Joram Lürsen in première. Sindsdien bezochten al meer dan 100.000 bezoekers de film, wat goed is voor een Gouden Film.

Delen op facebook

Alles is liefde ging maandag 8 oktober in Pathé Tuschinski in Amsterdam in première en draait sinds donderdag 11 oktober in 92 Nederlandse bioscopen. De film, waarvoor Kim van Kooten het scenario schreef, is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.

In de film treedt een complete sterrencast aan met onder andere Carice van Houten, Paul de Leeuw, Wendy Van Dijk, Thomas Acda en Michiel Romeyn. Regisseur Joram Lürsen maakte eerder de succesvolle film In Oranje (ook met Wendy van Dijk en Thomas Acda), waarvoor hij een Gouden Kalf won.

De Gouden Film zal dinsdag 16 oktober door Doreen Boonekamp, directeur van het Nederlands Film Festival, in Utopolis Almere uitgereikt worden aan regisseur Joram Lürsen en enkele hoofdrolspelers uit de film.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film toegekend wanneer voor een Nederlandse speelfilm of documentaire tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1 miljoen bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.


Alles Is Liefde<br>Original Soundtrack
Alles Is Liefde
Original Soundtrack


Alles is liefde<br>Kees van Kooten
Alles is liefde
Kees van Kooten


In Oranje<br>Wendy van Dijk
In Oranje
Wendy van Dijk


Links:

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.