compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 25-11 t/m 1-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Willeke Alberti

Willeke Alberti

Willeke Alberti: films, nieuws

 

Biografie van Willeke Alberti

Willeke Aberti's debuteerde alweer in 1958 met het liedje 'Zeg pappie ik wilde u vragen.' Hier zong ze met haar vaser; legendarische volkszanger Willy Alberti.

In 1963 verscheen haar eerste hit: Spiegelbeeld, goed voor een gouden plaat. In de jaren zestig was Willeke Alberti vooral bekend als zangeres. Hits als De winter was lang en Mijn Dagboek klonken door de Hollandse huiskamers.

In 1970 speelde Willeke een rol in de TV-serie De Kleine Waarheid, een succesvolle Nederlandse productie van regisseur Willy van Hemert. Zij speelde de titelrol in de speelfilm Rooie Sien (1975). Daarin zingt ze o.a. " Telkens weer".

Nadat zij een aantal jaren uit de schijnwerpers was, keerde Willeke in 1987 terug, en opnieuw werden haar platen met goud bekroond. Een hit uit deze tijd was "Samen zijn", een liedje uit de kinderserie "Pompy the Robodoll". Ook verscheen Willeke Alberti weer op TV en had zij een eigen theaterprogramma.

Inmiddels heeft Willeke Alberti zo'n indrukwekkende carriere dat niemand meer om haar heen kan.

Willeke Alberti In het nieuws

Cast Alles is Familie compleet

26-3-2012 De cast van Alles is familie is bekend gemaakt. Net als het eerste deel Alles is liefde bestaat de cast uit een groot aantal bekende acteurs. Zo zien we onder andere Thijs Römer en Georgina Verbaan in de film.

Laatste filmnieuws

Willeke Alberti Feiten

acteur, stemacteur
Willeke Aberti's debuteerde alweer in 1958 met het liedje 'Zeg pappie ik wilde u vragen.' Inmiddels heeft Willeke Alberti zo'n indrukwekkende carriere dat niemand meer om haar heen kan.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

70 films in Rotterdam deze week

70 films in Rotterdam deze weekDe laatste filmvertoning in Rotterdam is vanavond om 15:35 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl