compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones: films, nieuws

 

Biografie van Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones, Mary-Louise Parker en John Malkovich in Red 2
Catherine Zeta-Jones, Mary-Louise Parker en John Malkovich in Red 2
Catherine Zeta-Jones toonde al op jonge leeftijd interesse voor entertainment; ze speelde in het toneelstuk 'Annie' en op haar vijftiende had ze de hoofdrol in de Britse revival van '42nd Street'.

Begin 1990 speelde Catherine Zeta-Jones in de Yorkshire Television comedy-/dramaserie 'The Darling Buds of May', waarmee zij voor het eerst naam maakte bij een groter publiek. Hierna speelde zij bijrollen in een aantal films en een miniserie.

Uiteindelijk brak ze in 1998 door met de vurige rol van Elena in The Mask of Zorro; Antonio Banderas en Anthony Hopkins waren haar tegenspelers in deze film. Inmiddels kennen wij haar van big-budget blockbusters als: Entrapment, The Haunting en Ocean's Twelve.

In November 2000 trouwde Catherine Zeta-Jones met acteur Michael Douglas. Met wie zij datzelfde jaar in de film Traffic speelde.

Trivia over Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones won bij de Acadamy Awards in 2003 een Oscar voor 'beste actrice in een bijrol', voor de film Chicago.

Catherine Zeta-Jones In het nieuws

Speelweek 11: deze week in première

13-3-2013 Deze week hebben we een zeer mooie en uitgebreide releaselijst voor je. Er komen acht nieuwe films uit. De film van de week is Oz: The Great and Powerful.

Soderbergh verfilmt Cleopatra in 3D

Catherine Zeta-Jones en Hugh Jackman in gesprek voor hoofdrollen

24-10-2008 Steven Soderbergh, de man achter Ocean's Eleven en het Oscarwinnende Traffic, heeft zijn zinnen gezet op Cleopatra. Variety meldt dat de regisseur een 3D live-action rock 'n roll musical op het witte doek wil brengen.

Laatste filmnieuws

Catherine Zeta-Jones Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 25-9-1969
Catherine Zeta-Jones toonde al op jonge leeftijd interesse voor entertainment. Uiteindelijk brak ze in 1998 door met de rol van Elena in The Mask of Zorro. Inmiddels kennen wij haar van big-budget blockbusters als Ocean's Twelve.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

194 films in Amsterdam deze week

194 films in Amsterdam deze week194 films zijn te zien in Amsterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl