compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Tim Allen

Tim Allen

Tim Allen: films, nieuws

 

Biografie van Tim Allen

Tim Allen werd geboren in Denver, Colorado. Hij studeerde af op televisie productie aan de Michigan University. Nadat hij echter veroordeeld werd voor illigaal drugsbezit, kreeg hij een andere kijk op het leven en begon als stand-up comedian.

In 1991 werd hij de ster van zijn eigen sitcom 'Home Improvement'. Door het succes van de serie kreeg hij de gelegenheid om mee te doen aan een serie succesvolle films als The Santa Clause, Toy Story, Toy Story 2 en Galaxy Quest. De serie 'Home Improvement' stopte eind jaren 90 na acht seizoenen.

Tim Allen zette zijn acteercarrière op het witte doek voort met rollen in films als Joe Somebody, Big Trouble en Wild Hogs.

Trailer met Tim Allen

Toy Story 4 trailer

Tim Allen In het nieuws

TV-tip: Galaxy Quest, 20:30, RTL7

29-3-2016 Een groep acteurs die populair is vanwege een oude sci-fi serie wordt ontvoerd door aliens. De aliens hebben hun leven gemodelleerd naar de TV-serie waarvan zij denken dat het een documentaire was. De acteurs, onder leiding van "Tim Allen", moeten als hun personage de aliens helpen in een gewapend interstellair conflict.

Laatste filmnieuws

Tim Allen Feiten

Tim Allen© (c) 2004 Columbia Pictures
acteur, producent, regisseur, stemacteur
Geboren 13-6-1953
Tim Allen werd bekend vanwege zijn hoofdrol in de comedy 'Home Improvement'. Hij speelde in succesfilms als The Santa Clause en Toy Story.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

94 films in Rotterdam deze week

94 films in Rotterdam deze weekDe laatste filmvertoning in Rotterdam is vanavond om 23:40 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl