compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 30-3 t/m 5-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Princess Diana

Princess Diana

Princess Diana: films

 

Biografie van Princess Diana

Princess Diana in Diana
Princess Diana in Diana
Prinses Diana werd geborden met de naam Diana Frances Spencer. Op twintigjarige leeftijd verloofde ze zich met de Prins van Wales; Prince Charles.

In de zomer van 1981 trouwde het koppel. Het huwelijk werd gezien als een sprookjeshuwelijk en 'Lady Di' werd in de harten gesloten van miljoenen Britten.

Een jaar na hun huwelijk werd Prins William geboren en twee jaar later zag Prins Harry het levenslicht. Op dat moment begon het huwelijk scheuren te vertonen. In 1992 ging het koppel uit elkaar. Charles en Diana scheidden in 1994.

Sinds 1996 had Diana een relatie met Dodi Al Fayed, de zoon van de eigenaar van het prestigieuze Harrods-warenhuis in Londen.

In de nacht van 31 augustus 1997 kwam het koppel op tragische wijze om het leven in een auto-ongeluk in een tunnel, vlakbij de Eiffeltoren in Parijs.

Door haar vele werken en de aandacht die ze schonk aan het leven van mensen met aan handicap of aan andere goede doelen wordt Diana tot op de dag van vandaag door velen herinnerd als 'The people's princess'.
Laatste filmnieuws

Princess Diana Feiten

Princess Diana in Diana
acteur
Geboren 1-7-1961, overleden 31-8-1997
Diana, Princess of Wales, kwam in 1997 om het leven in een auto-ongeluk. Ze wordt herinnerd om haar warme uitstraling en haar inzet voor diverse goede doelen en wordt daarom ook 'People's Princess' genoemd.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

92 films in Rotterdam deze week

92 films in Rotterdam deze weekDe laatste filmvertoning in Rotterdam is vanavond om 22:15 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl