compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Steden > Amsterdam > Het Ketelhuis > Contact-en bioscoopinformatie

Het Ketelhuis Amsterdam

Contact-en bioscoopinformatie Het Ketelhuis

Het Ketelhuis

Het Ketelhuis

Bioscoop adres

Westergasfabriek, Pazzanistraat 4, 1014BE Amsterdam

Reserverings-telefoon: +31-20-6840090

De bioscoop vestigde zich op 29 maart 1999 op het Cultuurpark Westergasfabriek en is ontstaan vanuit een behoefte aan een broedplek en vertoningsplek voor de Nederlandse filmindustrie. Nu, ruim tien jaar later, zijn er nog steeds veel films van Hollandse bodem te zien, maar ook de (Europese) arthousefilm is niet meer weg te denken.

Prijzen

regulier€ 9,50
kinderen€ 7,50
studenten€ 8,50
Stadspas/XXXS €7,00
Filmacademie €5,00
Strippenkaart (10 keer naar de film) €70,00
Lange film (langer dan 2½ uur) 1 euro extra
Korte film (korter dan 1 uur) €6,50

Vriendenpas €50,00
Filmdinerbon €25,00
Ketelhuisbioscoopbon €18,00
betalen met contant geld:  JA
betalen met PIN:  JA
betalen met creditcard:  NEE
online tickets:  NEE
reserveringssysteem:  JA

Zaalinformatie

schermen:  3
stoelen:  243
grootste aantal stoelen in één zaal:  143
3D vertoning:  JA
IMAX vertoning:  NEE
airco:  JA
Sound System Dolby:  JA
SRD:  JA
DTS:  JA

Horeca

pauze tijdens voorstellingen:  NEE
bediening in de zaal:  NEE
foyer café:  JA
foyer loungeruimte:  JA
foyer restaurant:  JA

Voorzieningen

lift:  JA
rolstoelvriendelijk:  JA
ringleiding:  NEE

Bijzonderheden

Er is buiten de reguliere filmprogrammering veel ruimte voor andere speciale programmering zoals o.a. diverse festivals, Scènes op Zondag, de EXTRA Live serie en Openlucht-voorstellingen. De locatie in het Westerpark is natuurlijk heel goed. Het gebouw is heel bijzonder qua architectuur. We hebben een keuken dus je kan lekker (en snel) wat eten. Het Ketelhuis is zeer geschikt voor kinderen, er is ook een zeer uitgebreide programmering speciaal voor de kleintjes.

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station: Bus 21 halte Van Hallstraat. Lopend: Vanaf Prins Hendrikkade in westelijke richting lopen. Loop door Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk. Het Haarlemmerplein oversteken, voorbij de Haarlemmerpoort lopen en bij Nassauplein rechtsaf slaan en linksaf het oude Westerpark inlopen tot voorbij het Stadsdeelkantoor. Duur: 25 minuten. Vanaf het Centrum: Tramlijn 10 halte Van Limburgstirumplein. Cultuurpark Westergasfabriek bevindt zich aan de overkant van de Haarlemmertrekvaart.

Met de auto

Met de auto vanuit het zuiden: Ring West afslag S 103 (Haarlem, Halfweg) richting Amsterdam Centrum volgen. Vanaf de Haarlemmerweg bij het 5e stoplicht rechts afslaan voor Parkeergarage Westerpark. Cultuurpark Westergasfabriek bevindt zich aan de overkant van de Haarlemmertrekvaart. Met de auto vanuit het noorden: Ring-West afslag S 104 (Haarlem). Centrum aanhouden. Bij de Haarlemmerweg naar rechts en bij het vierde stoplicht rechts afslaan voor Parkeergarage Westerpark. Cultuurpark Westergasfabriek bevindt zich aan de overkant van de Haarlemmertrekvaart.

Parkeerinformatie

Parkeren kan in parkeergarage Westerpark(Q -park). De parkeergarage is gelegen op de hoek van de Haarlemmerweg / Van Slingelandtstraat, tegenover het bruggetje voorbij de Gashouder. De wandeling door het park is circa 7 minuten. Er is een beperkt aantal plaatsen bij de ingang van het park, waaronder een aantal invalide-parkeerplaatsen. Ons advies is om te parkeren in de parkeergarage.

Davina Michelle racet naar top vod-lij..

11-7 Trend. Davina Michelle: My Own World komt binnen op de eerste positie. Fantasy Island volgt daar vlak achter en Dolittle staat derde. Fantasy Island stoot in de wekelijkse ranglijst nu door naar de bovenste trede.