compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Dog's Journey

A Dog's Journey

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

avontuur, drama, familiefilm, fantasy, komedie

Pitch van A Dog's Journey
Dennis Quaid (Ethan) en Marg Helgenberger (Hannah)
Dennis Quaid (Ethan) en Marg Helgenberger (Hannah)
Delen op facebook
A Dog's Journey
Nederlandse première: 13-6-2019
China, Hong Kong, India, Verenigde Staten, 2019, 108 min,
Een hond heeft ook vele levens en die krijgen betekenis door wie hij tegenkomt. Hond Bailey heeft de taak op zich genomen om te passen op CJ, van peuter tot volwassen vrouw.
trailer en bijzonderheden over A Dog's Journey
De film is een vervolg op A Dog's Purpose (2017), waar het accent meer lag op de relatie tussen Bailey en zijn baasje Ethan, hier de opa van CJ.
Aanloop van A Dog's Journey
Regisseur Gail Manucuso is vooral bekend als regisseur van de populaire tv-serie 'Modern Family', waarvoor ze tweemaal een Emmy award voor won.
Dennis Quaid speelt zowel in deze film als in de eerdere A Dog's Purpose (2017) de rol van Ethan. Actrice Marg Helgenberger verving Peggy Lipton in de rol van Hannah, Lipton overleed enkele dagen voor het première van deze film.
BioscoopAgenda van A Dog's Journey

A Dog's Journey in de bioscoop

Synopsis distributeur
A Dog’s Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje ‘CJ’ te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden. A Dog’s Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.