compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

A Dog's Journey

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van A Dog's Journey

Dennis Quaid (Ethan) en Marg Helgenberger (Hannah)

Dennis Quaid (Ethan) en Marg Helgenberger (Hannah)

Delen op facebook
A Dog's Journey
Nederlandse première: 13-6-2019
China, Hong Kong, India, Verenigde Staten, 2019, 108 min,

Een hond heeft ook vele levens en die krijgen betekenis door wie hij tegenkomt. Hond Bailey heeft de taak op zich genomen om te passen op CJ, van peuter tot volwassen vrouw.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

A Dog's Journey trailer en bijzonderheden

De film is een vervolg op A Dog's Purpose (2017), waar het accent meer lag op de relatie tussen Bailey en zijn baasje Ethan, hier de opa van CJ.

Trailer van A Dog's JourneyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Dog's Journeyhttps://i1.ytimg.com/vi/4aslipi4GNk/hqdefault.jpg2019-03-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Gail Manucuso is vooral bekend als regisseur van de populaire tv-serie 'Modern Family', waarvoor ze tweemaal een Emmy award voor won.
Dennis Quaid speelt zowel in deze film als in de eerdere A Dog's Purpose (2017) de rol van Ethan. Actrice Marg Helgenberger verving Peggy Lipton in de rol van Hannah, Lipton overleed enkele dagen voor het première van deze film.

A Dog's Journey - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Dog's Journey in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Dog's Journey zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een hond heeft ook vele levens en die krijgen betekenis door wie hij tegenkomt. Hond Bailey heeft de taak op zich genomen om te passen op CJ, van peuter tot volwassen vrouw.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

A Dog’s Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje ‘CJ’ te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden. A Dog’s Journey, geregisseerd door Gail Mancuso (Modern Family) vertelt het hartverwarmende verhaal over de unieke band tussen een hond en zijn baasje.

Productiemaatschappij: Alibaba Pictures, Alibaba Pictures Group, Amblin Entertainment, Amblin Partners, DreamWorks, Pariah, Reliance Entertainment (presents), Universal Pictures, Walden Media