compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Dog's Purpose

A Dog's Purpose

*1/2000
Waardering: 1.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngstDrugs en alcoholmisbruik

avontuur, drama, familiefilm, fantasy, komedie

Pitch van A Dog's Purpose
Dennis Quaid (Ethan)
Dennis Quaid (Ethan)
Delen op facebook
A Dog's Purpose
Nederlandse première: 18-5-2017
Verenigde Staten, 2017, 100 min,
Ethan en zijn hond Bailey zijn onafscheidelijk en zijn echte vrienden. Als Bailey uiteindelijk sterft keert hij terug als een andere hond en krijgt hij een nieuw baasje. Zo heeft hij meerdere levens en meerdere baasjes. Maar dan komt hij Ethan weer tegen. Bailey vraagt zich af wat het doel is van zijn leven.
trailer en bijzonderheden over A Dog's Purpose
Er ontstond controverse rondom deze film nadat er beelden werden uitgelekt waarin een hond tegen zijn zin een een zwembad werd gehouden. Deze beelden bleken uiteindelijk gemanipuleerd te zijn.
Aanloop van A Dog's Purpose
De stem van de honden wordt gedaan door Josh Gad. Hij speelde onlangs LeFou in Beauty and the Beast.
BioscoopAgenda van A Dog's Purpose

A Dog's Purpose in de bioscoop

Wil je A Dog's Purpose zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ethan en zijn hond Bailey zijn onafscheidelijk. Als Bailey uiteindelijk sterft keert hij terug als een andere hond en krijgt hij een nieuw baasje. Zo heeft hij meerdere levens en meerdere baasjes. Maar dan komt hij Ethan weer tegen. MEt de stem van Josh Gad.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting. Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart … en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.