compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

A Fall from Grace

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van A Fall from Grace

Crystal Fox (Grace) en Mehcad Brooks (Shannon)

Crystal Fox (Grace) en Mehcad Brooks (Shannon)

Delen op facebook
A Fall from Grace
Verenigde Staten, 2020, 120 min,

In A Fall from Grace lijkt het er op dat Grace Water eindelijk hersteld is van de giftige relatie met haar ex-man. Ze durft zelfs aan een nieuwe romance te beginnen. Dan doemen er allerlei geheimen op die haar kortstondige vreugde uithollen. Grace's kwetsbare kant wordt gewelddadig. Ze belandt in de gevangenis als verdachte op de moord op haar nieuwe man. Al haar hoop is in handen van de nieuwbakken openbare aanklager.

A Fall from Grace trailer en bijzonderheden

De eerste lange speelfilm van Tyler Perry Studios — sinds 2019 operationeel — de film werd slecht in 5 dagen geschoten. Tyler Perry heeft zich met zijn eerdere films altijd gericht op de Amerikaanse zwarte middenklasse en laat de Afro-Amerikanen doorgaans in een ander daglicht zien dan de prototype kansarme Amerikanen in main stream Hollywood-films.

Trailer van A Fall from GraceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Fall from Gracehttps://i1.ytimg.com/vi/jcqe2ezUpyc/hqdefault.jpg2021-08-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en scenarioschrijver Tyler Perry maakte Nobody's Fool (2018), Boo! A Madea Halloween (2016), The Single Moms Club (2014) en Peeples (2013).
Crystal Fox is een actrice die bekend is in Afro-Amerikaanse gemeenschap vanwege haar filmkeuze voor films die zich richten op dat segment van het filmpubliek, ze was eerder te zien in Burden (2018).

A Fall from Grace - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Fall from Grace in de bioscoop

Wil je A Fall from Grace zien? Koop of huur de film hier:Grace Waters (Chrystal Fox) kan eindelijk een nieuwe liefde in haar leven toelaten — na een jarenlange herstellen van haar ex-man. Wanneer er allerlei geheimen opdoemen die haar kortstondige vreugde uithollen, Grace's kwetsbare kant wordt gewelddadig.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Tyler Perry Studios

Cast & Regisseur