compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

A Girl Missing

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van A Girl Missing

Mariko Tsutsui (Ichiko Shirakawa)

Mariko Tsutsui (Ichiko Shirakawa)

Delen op facebook
A Girl Missing
Nederlandse première: 24-9-2020
Frankrijk, Japan, 2019, 111 min,

In A Girl Missing wordt de verzorger en verpleegster Ichiko bijna gezien als familielid van de Oisho's. Dan wordt een jong familielid ontvoert en wanneer het meisje terugkomt, ontdekt Ichiko dat iemand van haar eigen familie erbij betrekken is en krijgt ze veel ongewenste media-aandacht.

Bekijk bij:

A Girl Missing trailer en bijzonderheden

De film won de prijs voor beste scenario en favoriete acteur tijdens het Faro Island Film Festival 2020.

Trailer van A Girl MissingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Girl Missinghttps://i1.ytimg.com/vi/iE_lo1CZp54/hqdefault.jpg2020-07-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Kôji Fukada maakte eerder "Hotori no Sakuko" (2013) en Harmonium (2016), waar actrice Mariko Tsutsui ook in meespeelde.

A Girl Missing - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Girl Missing in de bioscoop

Wil je A Girl Missing zien? Koop of huur de film hier:De relatie van een thuiszorgverpleegkundige met het gezin waarvoor ze jarenlang heeft gewerkt, wordt bedreigd wanneer haar neef wordt gearresteerd wegens het ontvoeren van hun dochter.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Particulier verpleegkundige Ichiko voelt zich bij de Oisho’s bijna een lid van de familie. Ze verzorgt niet alleen de grootmoeder, maar heeft ook een hechte vriendschap met Motoko, de oudste kleindochter. Maar wanneer op een dag Motoko’s jongere zusje Maki verdwijnt en niet veel later Ichiko’s neef wordt genoemd als de ontvoerder, is ze niet langer welkom bij de familie. Terwijl haar werk- en privéleven lijden onder de media-aandacht, voelt ze de grond onder haar voeten wegzakken. Op kalme wijze onthult regisseur Koji Fukada in A Girl Missing de invloed van de media op een gemeenschap, op het individu, maar ook de schaduwkant van Ichiko, gespeeld door actrice Mariko Tsutsui. Zij maakte ook al indruk in Fukada’s vorige werk Harmonium, dat in 2016 de juryprijs won van het Un Certain Regard-programma in Cannes. Net als in die film, ligt ook in deze intrigerende crime thriller verlies aan de basis van waanzin, wraak en verlangen.

Productiemaatschappij: Kadokawa, MK2 Productions

Cast & Regisseur

Mikako Ichikawa

Motoko Oishi
Mariko Tsutsui

Ichiko Shirakawa
Mitsuro Fukikoshi

Kenji Tozuka
Kentez Asaka

Reporter
Sôsuke Ikematsu

Kazumichi Yoneda
Kôji Fukada

Regisseur