compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

A Man Called Otto

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

In A Man Called Otto heeft zuurpruim Otto het leven opgegeven na het verlies van zijn vrouw en wil er een einde aanmaken. Wanneer een jong gezin in de buurt komt wonen, ontmoet hij zijn gelijke in de gevatte Marisol, wat leidt tot een vriendschap die zijn wereld zal veranderen.
Delen op facebook
A Man Called Otto
Nederlandse première: 9-2-2023
Verenigde Staten, Zweden, 2022, 126 min,

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

A Man Called Otto trailer en bijzonderheden

Een remake van de fantastische originele verfilming van de roman En man som heter Ove van Fredrik Backman (Zweedse film Een man die Ove heet uit 2015, geregisseerd door Hannes Holm).

Trailer van A Man Called OttoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Man Called Ottohttps://i1.ytimg.com/vi/4hW4OukiZQ8/hqdefault.jpg2022-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Marc Forster regisseerde eerder Christopher Robin (2018), World War Z (2013), Quantum of Solace (2008), The Kite Runner (2007) en Monster's Ball (2001).
Mariana Treviño was eerder te zien in onder meer Narcos: Mexico (2018) en Overboard (2018).
De Mexicaanse acteur Manuel Garcia-Rulfo was vooral te zien in zeer grote producties zoals Greyhound (2020), 6 Underground (2019), Sicario: Day of the Soldado (2018), Murder on the Orient Express (2017) en The Magnificent Seven (2016).

A Man Called Otto - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Man Called Otto in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Man Called Otto zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Otto (Tom Hanks) is een chagrijn sinds het verlies van zijn vrouw. Wanneer een jong gezin zijn buren worden, ontmoet hij de gevatte Marisol, zijn wereld zal veranderen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben. A Man Called Otto is geregisseerd door Marc Forster (Finding Neverland) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump, Cast Away), Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) en Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven). Voor het scenario tekende David Magee, die al enkele keren voor een Oscar is genomineerd: Life of Pi (2012) en Finding Neverland (2004). De film is gebaseerd op de bestseller A Man Called Ove van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm. De productie van de film is in handen van Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman en Fredrik Wikström Nicastro.

Productiemaatschappij: 2DUX², Playtone, SF, Sony Pictures Entertainment (SPE), STX Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over A Man Called Otto