compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Simple Favor

A Simple Favor

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, misdaad, mysterie, thriller

Pitch van A Simple Favor
A Simple Favor: Anna Kendrick (Stephanie Smothers) en Blake Lively (Emily Nelson)
A Simple Favor: Anna Kendrick (Stephanie Smothers) en Blake Lively (Emily Nelson)
Delen op facebook
A Simple Favor
Nederlandse première: 27-9-2018
Verenigde Staten, 2018, 117 min,
Klassiek gemaakte thriller over de verdwijning van de mysterieuze vriendin van mama-vlogger Stephanie. Zij moet steeds dieper graven in het verleden van haar vriendin om de waarheid boven water te krijgen.
trailer en bijzonderheden over A Simple Favor
Gebaseerd op het gelijknamige roman van Darcey Bell. Deze thriller is waarschijnlijk de eerste vlog-thriller.
Aanloop van A Simple Favor
Multi-talent Anna Kendrick heeft vooral naam gemaakt in komedies, romkoms en musicals, maar ook in lichtere filmhuisfilms zoals Up in the Air (2009), 50/50 (2011) en The Accountant (2016). Blake Lively speelde eerder hoofdrollen in "Elvis and Anabelle" (2007), The Age of Adaline (2015) en Café Society (2016).
BioscoopAgenda van A Simple Favor

A Simple Favor in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Simple Favor zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De verdwijning van de mysterieuze vriendin van mama-vlogger Stephanie, dwingt haar steeds dieper te graven in het verleden van haar vriendin om de waarheid boven water te krijgen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen.

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega’s lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily’s verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.