compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

A Simple Favor

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van A Simple Favor

Anna Kendrick (Stephanie Smothers) en Blake Lively (Emily Nelson)

Anna Kendrick (Stephanie Smothers) en Blake Lively (Emily Nelson)

Delen op facebook
A Simple Favor
Nederlandse première: 27-9-2018
Verenigde Staten, 2018, 117 min,

Klassiek gemaakte thriller over de verdwijning van de mysterieuze vriendin van mama-vlogger Stephanie. Zij moet steeds dieper graven in het verleden van haar vriendin om de waarheid boven water te krijgen.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

A Simple Favor trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het gelijknamige roman van Darcey Bell. Deze thriller is waarschijnlijk de eerste vlog-thriller.

Trailer van A Simple FavorBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Simple Favorhttps://i1.ytimg.com/vi/od2MMg_zdGY/hqdefault.jpg2018-08-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Multi-talent Anna Kendrick heeft vooral naam gemaakt in komedies, romkoms en musicals, maar ook in lichtere filmhuisfilms zoals Up in the Air (2009), 50/50 (2011) en The Accountant (2016). Blake Lively speelde eerder hoofdrollen in "Elvis and Anabelle" (2007), The Age of Adaline (2015) en Café Society (2016).

A Simple Favor - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Simple Favor in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Simple Favor zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De verdwijning van de mysterieuze vriendin van mama-vlogger Stephanie, dwingt haar steeds dieper te graven in het verleden van haar vriendin om de waarheid boven water te krijgen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen.

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega’s lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily’s verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

Productiemaatschappij: Bro, Feigco Entertainment

Cast & Regisseur

Anna Kendrick

Stephanie Smothers
Blake Lively

Emily Nelson
Henry Golding

Sean Townsend
Rupert Friend

Dennis Nylon
Paul Feig

Regisseur