compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU

A Simple Favor

***1/20
Waardering: 3.8/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film A Simple Favor

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, misdaad, mysterie, thriller

Wil je A Simple Favor zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De verdwijning van de mysterieuze vriendin van mama-vlogger Stephanie, dwingt haar steeds dieper te graven in het verleden van haar vriendin om de waarheid boven water te krijgen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen.

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega’s lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily’s verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.