compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Tale of Three Sisters

A Tale of Three Sisters

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

drama

Pitch van A Tale of Three Sisters
De zusjes Reyhan, Nurhan en Havva keren terug naar het afgelegen bergdorp in Anatolië waar ze met hun vader opgroeiden. Alle drie werden ze in de stad opgenomen in een rijk gezin als pleegdochter en hulp in de huishouding (besleme). De oudste dochter Reyhan moest het gezin verlaten nadat ze zwanger was geworden...
Delen op facebook
A Tale of Three Sisters
Nederlandse première: 7-11-2019
Duitsland, Griekenland, Nederland, Turkije, 2019, 108 min,
BioscoopAgenda van A Tale of Three Sisters

A Tale of Three Sisters in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
De zusjes Reyhan, Nurhan en Havva keren terug naar het afgelegen bergdorp in Anatolië waar ze met hun vader opgroeiden. Alle drie werden ze in de stad opgenomen in een rijk gezin als pleegdochter en hulp in de huishouding (besleme). De oudste dochter Reyhan moest het gezin verlaten nadat ze zwanger was geworden. Weer thuis werd ze door haar vader, ?evket uitgehuwelijkt aan de niet al te snuggere herder Veysel. Ook de twee jongere zussen worden weer naar huis gestuurd; de rebelse Nurhan omdat ze ruzie maakte met de moeder van haar 'pleeggezin', en de jongste van de drie, Havva, na een sterfgeval. ?evket is te arm om zijn dochters te onderhouden en zoekt naar mogelijkheden om zijn dochters weer onder te brengen. Maar ook de zussen kunnen niet wachten om het dorp weer te verlaten.