compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

A Tale of Three Sisters

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van A Tale of Three Sisters

Delen op facebook
A Tale of Three Sisters
Nederlandse première: 7-11-2019
Duitsland, Griekenland, Nederland, Turkije, 2019, 108 min,

Drie jonge meisjes worden een voor een teruggestuurd naar hun vader in een arm dorp in centraal Anatolië, nadat ze in meer welgestelde pleeggezinnen zijn tekortgeschoten.

Bekijk bij:

Cinemember

A Tale of Three Sisters trailer en bijzonderheden

In zijn derde film combineert de Turkse regisseur Emin Alper elementen uit de Turkse folklore met camerawerk vol schilderachtige clair-obscur.
De film draait om het fenomeen 'besleme', waarbij arme families een dochter uitlenen aan een rijke familie die voor kost en inwoning zorgt en de dochter als een soort hulp in de huishouding fungeert, een soort poets-familielid.
De film won de WCA Exchange Award tijdens World Cinema Amsterdam 2019.

Trailer van A Tale of Three SistersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Tale of Three Sistershttps://i1.ytimg.com/vi/bt4F-Guja1Y/hqdefault.jpg2019-10-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Cemre Ebuzziya afkomstig uit Istanbul heeft ook in de films 'Bartu Ben' (2018) en 'Bulanti' (2015) gespeeld. Actrice Ece Yüksel is vooral bekend van de films Av mevsimi (2010) en 'Nefesim kesilene kadar' (2015).

A Tale of Three Sisters - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Tale of Three Sisters in de bioscoop

Wil je A Tale of Three Sisters zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Drie jonge meisjes moeten een voor een terug naar een arm dorp in Anatolië waar ze zijn teruggestuurd naar hun vader.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De zusjes Reyhan, Nurhan en Havva keren terug naar het afgelegen bergdorp in Anatolië waar ze met hun vader opgroeiden. Alle drie werden ze in de stad opgenomen in een rijk gezin als pleegdochter en hulp in de huishouding (besleme). De oudste dochter Reyhan moest het gezin verlaten nadat ze zwanger was geworden. Weer thuis werd ze door haar vader, ?evket uitgehuwelijkt aan de niet al te snuggere herder Veysel. Ook de twee jongere zussen worden weer naar huis gestuurd; de rebelse Nurhan omdat ze ruzie maakte met de moeder van haar 'pleeggezin', en de jongste van de drie, Havva, na een sterfgeval. ?evket is te arm om zijn dochters te onderhouden en zoekt naar mogelijkheden om zijn dochters weer onder te brengen. Maar ook de zussen kunnen niet wachten om het dorp weer te verlaten.

Productiemaatschappij: Circe Films, Horsefly Productions, Komplizen Film, Limon Film, Nulook Production