compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A-X-L

A-X-L

**1/200
Waardering: 2.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

Pitch van A-X-L

Alex Neustaedter (Miles) en Becky G. (Sara)

Alex Neustaedter (Miles) en Becky G. (Sara)

Delen op facebook
A-X-L
Nederlandse première: 23-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 100 min,
De schuchtere Miles ontdekt bij toeval, na een misgelopen militair wetenschappelijk experiment, de robothond A-X-L. De hond ziet Miles als zijn nieuwe baas en zal alles doen om hem te beschermen. Miles ontdekt ook dat hond gevoelens heeft en niet alleen een gereedschap is. Maar de wetenschappers willen hun 'mislukte robot' terug. Miles wil dat voorkomen en krijgt hulp van de slimme Sara.

A-X-L trailer en bijzonderheden

De film is een remake van een de short Miles (2015).

De afkorting A.X.L. staat voor Attack, Exploration en Logistics en bezit de meest geavanceerde volgende generatie kunstmatige intelligentie.
Trailer van A-X-LBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A-X-Lhttps://i1.ytimg.com/vi/L6GH9eRyiuM/hqdefault.jpg2018-06-21

Aanloop

Acrtice Becky G is een bekende online-video-zangeres. Alex Neustaedter is een opkomende ster, die al een hoofdrol had naast Meg Ryan en Tom Hanks in de film Ithaca (2015) welke niet in Nederland is uitgebracht.

A-X-L - Bioscopen, Tijden & Tickets

A-X-L in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A-X-L zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Miles loopt per ongeluk tegen de verlaten robothond A-X-L, zij worden vrienden en Miles ontdekt dat de honden ook gevoelens heeft. Maar wanneer de wetenschappers die A-X-L gemaakt hebben, hem terug willen halen, probeert Miles met hulp van de slimme Sara A-X-L te helpen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

In de spannende film A-X-L nemen Alex Neustaedter en Becky G je samen met hun robothond mee op avontuur.

Het leven van de stoere cross motorrijder Miles (16) verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt. A-X-L is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming en is ontworpen om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles’ crush Sara neemt hij de zorg van A-X-L op zich. Wat blijkt? A-X-L is eigenlijk helemaal niet zo’n stoere oorlogshond als eerst werd gedacht, hij heeft gevoel. Er ontstaat een intense vriendschap tussen A-X-L, Miles en Sara. Maar wat gebeurt er als de eigenaar van A-X-L zijn robothond terug wilt?

Productiemaatschappij: Global Road Entertainment, Lakeshore Entertainment, Phantom Four Films

Cast & Regisseur

Thomas Jane

Chuck Hill
Sam Upton

Operative Stark
Oliver Daly

Regisseur