compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Abominable

Abominable

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngstAudiodescriptie beschikbaar

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie

Pitch van Abominable
Abominable filmstill
Abominable filmstill
Delen op facebook
Abominable
China, Verenigde Staten, 97 min,
Met Abominable nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.
Abominable trailer
Abominable - Bioscopen, Tijden & Tickets

Abominable in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Met Abominable nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi (Chloe Bennet) een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin (Tenzing Norgay Trainor) en Peng (Albert Tsai) hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.? ?Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara (Sarah Paulson) en zakenman Burnish (Eddie Izzard), die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.