compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

Above the Law

Pitch

Voormalig CIA-agent Nico is rechercheur bij de politie van Chicago. Hij onderzoekt een drugsdeal, maar ontdekt dat het om een lading C4-explosieven draait. Bovendien blijkt de CIA betrokken te zijn bij de deal. Nico ontdekt dat zij hun connecties met drugdealers proberen te verbergen, en niet voor moord terugdeinzen om dit doel te bereiken!
Delen op facebook
Above the Law
Hong Kong, Verenigde Staten, 1988, 93 min,

bijzonderheden

Filmdebuut van acteur Steven Seagal, die ook in Under Siege speelde.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In 1971 ging Steven naar Japan om Aikido te studeren en het Boeddhisme te leren. In 1975 trouwde hij en erfde de dojo van zijn Japanse schoonvader. Seagal woont verscheidene jaren in Japan en leert daar verschillende CIA-agenten kennen. In 1987 verlaat hij Japan en gaat weer terug naar Amerika waar hij een nieuwe dojo opent, de Ten Shin Dojo, in West-Hollywood.

Above the Law - Bioscopen, Tijden & Tickets

Above the Law in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Above the Law zien? Koop of huur de film hier:Voormalig CIA-agent Nico is rechercheur bij de politie van Chicago. Hij onderzoekt een drugsdeal, maar ontdekt dat het om een lading C4-explosieven draait.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Sharon Stone

Sara Toscani
Ron Dean

Detective Lukich
Pam Grier

Delores 'Jacks' Jackson
Steven Seagal

Nico Toscani
Henry Silva

Kurt Zagon
Andrew Davis

Regisseur